Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 29 май, 14:25 ч.
Торбички за съхранение и организиране от памучен плат
9 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Описание
Представяме ви торбичка за съхранение от памучен плат YourBaby : Най-доброто решение за организиране със стил!

Подобрете вашето ежедневие с нашата очарователни торбички за съхранение YourBaby, изработена с много любов. Перфектна за спретнато прибиране на най-важните вещи на вашето мъниче, независимо дали става дума за техните очарователни тоалети и аксесоари за детска градина, излети или всяко приключение в движение. Сигурното затваряне става лесно с удобни връзки.

Допълнете вашата детска стая или детско пространство с нашата колекция YourBaby, създавайки сплотен и функционален стил.

Гордо изработени в България,и проектирани с прецизно внимание към детайла.


Инструкции за употреба на памучна торбичка:

Мултифункционалните торбички за съхранение който ви предлагаме също можете да използвате успешно и в вашият дом за съхранение и организация, на дрехи, обувки, аксесоари. Особено ако домът ви е подреден по метода на Мари Кондо, са прекасно решение за прибиране на извън сезони дрехи и аксесоари.

Торбичките са много удобни също и за път, за подредба на куфара и най-вече за разделяне на мръсни от чисти дрехи.

Ние в нашето семейство открихме торбичките с появата на нашето дете, като тогава ми беше необходимо да прибера на чисто място стерилизираните биберони, памперси, чисти и мръсни дрешки да разделя и какво ли още не. Към днешна дата торбичките за мен са средство без което използване ежедневитето ми не може, дизайна е удобен и универсален. Също и не заемат излишно пространсто. Използвам ги както за детето така и за всички членове на фамилията както на вън, така и в дома ни. От това да приберем играчки, до това да приберем важни хранителни продукти. След като организирах и прибрах в мойте мултифунционални торбички всичките си дамски чанти и колани , да не се прашат и да не губят новият си и красив вид. Аз не просто се влюбих в тях, а ги за обичах.

Торбичките за съхранение са ЕКОлогични, може да се рециклират. Може да ги използвате за пазар на хранителни продукти, и закупуването на плодове и зеленчуци.

Състав:

Външна част: Изработена от 100% премиум памук, гарантиращ издръжливост и мекота.

Допълнено с памучна връзка

Размери:

Торбичката се предлага в два цвята бяло на бежови звездички и изцяло бели.

Размерите са следните : 15х20/20х20/30х30/30х20/25х25/35х35 см.

Комбинация от цвят и размер е по-ваше желание.

Екипа ни е на разположение, можем да ви помогнем с избора на :

Приемаме и индивидуални поръчки за различни размери от предлаганите според това което ви е необходимо . Също и за по-големи поръчки генерираме индувидуална отстъпка.

Инструкция за поддръжка:

Поддържайте без усилие състоянието на вашата торбичка YourBaby с прости инструкции за грижа: Машинно пране при максимална температура от 30ºC с ниска центрофуга. Избягвайте химическо чистене и сушене в сушилня. Кажете сбогом на притесненията относно избледняването с нашата формула без белина.

Насладете се на перфектната комбинация от стил и функционалност с памучната чанта за съхранение YourBaby. Подобрете вашата организационна игра днес!


С любов

Йоанна


В Bazar.BG от 09 април 2022г.
Последно активен вчера в 07:47 ч.
Кършияка
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 36
Отмени
гр. Пловдив, Кършияка
 
Още подобни обяви от Кършияка, гр. Пловдив
Обратно към обявата