Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/13
Добавена 12 юни, 23:15 ч.
Дава под наем ОФИС, гр. Варна, Чайка
1 370 €
Цената е с включен ДДС
Тип сделка: Дава под наем Офиси в гр. Варна

Квадратура: 137 кв. м.
Описание
Офисът разполага с три отделни помещения, свързани с Г-образен коридор, баня с тоалетна, допълнителен санитарен възел, малко помещение за битови нужди (килер или архив) и просторна тераса с достъп от всички стаи. Изгледът от офиса е към морето. Предоставя се мебелировка, която може да бъде оставена или премахната по избор. Офисът е оборудван с Daikin климатична система. Достъпът до офиса е неограничен, 24 часа в денонощието.

Месечната наемна цена е 10 евро на квадратен метър без ДДС, общо 1370 евро. Включва използването на едно външно паркомясто. Отделно се дължи месечна такса за поддръжка на сградата в размер на 100 лева. Необходим е депозит, равен на два месечни наема, който се връща при изтичане на наемния период.

Имотът се намира в луксозна сграда близо до Спортната Зала, Приморски парк, спирки и разполага с прекрасна гледка към морето.

За всички допълнителни въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с мен на тел.: +359879422690. (yavlenaCOM/143530/rent).
В Bazar.BG от 11 септември 2013г.
Последно активен днес в 06:21 ч.
Чайка
гр. Варна
Карта
Преглеждания: 17
Отмени
гр. Варна, Чайка
 
Още подобни обяви от Чайка, гр. Варна
Обратно към обявата