Аксесоари за кърмачки

Оценка 5 от 9 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 267 обяви
8 лв
гр. Хасково, Младежки хълм
7 лв
гр. Козлодуй, Враца
14,90 лв
гр. Велико Търново, Стара част
16,50 лв
20 лв
гр. София, Захарна фабрика
10 лв
гр. София
5 лв
15 лв
гр. София, Красно село
15,50 лв
гр. Велико Търново, Център
40 лв
гр. Пловдив, Мараша
20 лв
гр. София, Младост 1А

Периода на кърмене е много важен за правилното развитие и подхранване на бебенцето и за целта съществуват някои аксесоари, които ще улеснят и подобрят процеса. Това например са възглавници, ръчни или електрически помпи за кърма, сутиен за кърмачки и т.н. Какви специални продукти ще откриете в раздела на Bazar.bg и защо се нуждаете от тях? Как онлайн обявите на сайта ще Ви помогнат да откриете всичко необходимо на едно място?

Какви продукти за кърмачки ще намерите в сайта

Продуктовата гама в раздела е толкова разнообразна, че едва ли ще има жена, която да не намери нужните й аксесоари. Това са например:

  • възглавници;
  • електрически или ръчни помпи за кърма;
  • сутиен за кърмене и т.н.

Всичко изброено и още куп допълнителни принадлежности ще откриете на едно място само в онлайн обявите на Bazar.bg

Защо е важно да имаме нужните аксесоари при кърмене

Този период може да бъде много по-приятен и лесен, благодарение на различните днес принадлежности. Например, кърмачките могат да се възползват от специалните възглавници за по-лесното позициониране на бебето към гърдата. Без значение дали ръчна или електрическа, помпата спомага за източването на цяла кърма от гърдите, с което се предотвратява развитието на мастит.

Сутиенът за кърмене от своя страна осигурява на по-чувствителните гърди повече пространство за “дишане”. За да закупите изгодно, разгледайте онлайн обявите на Bazar.bg и ще се уверите в достъпността на цените.

Как Bazar.bg помага в избора на майките

Ползата от употребата на онлайн платформата ни за безплатни обяви и по-специално съответния раздел ще помогне на майките осигурявайки им на едно място всички необходими аксесоари за кърмачки. Това са например възглавници, ръчни или електрически помпи за кърма, сутиени и т.н. Уверете се дори още сега!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. София Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Варна Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Пловдив Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Бургас Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Велико Търново Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Стара Загора Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Плевен Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Русе Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Благоевград Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Шумен Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Самоков Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Разград Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Видин Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Карлово Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Сливен Обяви за Аксесоари за кърмачки в гр. Ямбол
Подобни предложения: Цени на матраци втора употреба , Бюро хасково втора употреба , Офис бюро шумен втора употреба