Овлажнители на въздух

Оценка 4.6 от 84 гласа.
Намерихме 45 обяви
70 лв
гр. Шумен, Пазара
30 лв
40 лв
гр. Асеновград, Пловдив
50 лв
гр. Мездра, Враца
90 лв
гр. Бургас
70 лв
гр. Добрич, Център
79 лв
20 лв
68 лв
110 лв

Овлажнители за въздух – грижа за здравословния климат в дома

Как се грижите за климата в своя дом през зимата? Осигурявате отопление? А помислихте ли за влажността?

Какво представляват овлажнителите за въздух

Парното, печката или климатикът могат да направят температурата в помещенията приятно топла, но същевременно и изсушават въздуха. За да е здравословен той, е нужно да се повиши влажността. През зимата тя може да падне до 10 - 20%, което влияе зле на лигавиците на носа и гърлото, на кожата. Те изсъхват и усещаме дискомфорт.

Тези уреди са създадени да повишават влагата в стаята. Колкото по-висока е температурата, толкова по-голяма концентрация на вода позволява той.

Как предпазват децата

Детският организъм е по-податлив на различни заболявания и все още няма силно изграден имунитет. Когато обаче овлажнителят помогне да се преборим със сухия въздух, това означава, че по-лесно ще облекчим неприятните симптоми при:

  • Различни инфекции на горните дихателни пътища;
  • Вируси;
  • Хрема;
  • Зачервено гърло;
  • Бронхити;
  • Кървене от носа;
  • Синузит;
  • Някои кожни раздразнения.

Облекчаването на дишането става чрез помагане на слузта по-лесно да се отдели от дробовете, както и чрез овлажняване на лигавиците и улесняване на отпушването на носа.

Защо да го закупим от Bazar.bg

Отговорните родители осигуряват възможно най-комфортната среда за живот. Ако и вие искате това за своите бебета и деца, значи със сигурност ще си харесате някой от овлажнителите или йонизаторите, предложени в този раздел. Обявите са разнообразни, а продуктите – качествени и проверени. Някои от тях са нови, някои втора ръка, но такъв тип устройство запазва отличните си качества години наред. Цените са изключително атрактивни и дават възможност инвестицията в здравословния климат в дома ви да бъде доста изгодна. Възползвайте се!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Овлажнители на въздух в гр. София Обяви за Овлажнители на въздух в гр. Шумен Обяви за Овлажнители на въздух в гр. Варна Обяви за Овлажнители на въздух в гр. Пазарджик
Подобни предложения: Гардероби втора употреба русе , Спално обзавеждане втора ръка , Гардероб втора ръка