1 883

Дамски Чехли

Оценка 4.6 от 59 гласа.
20 лв
Подарявам
15 лв
гр. София, Надежда 2
5 лв
гр. Русе, Широк център
12 лв
гр. Русе, Център
15 лв
гр. Велико Търново
8 лв
гр. Аксаково, Варна
24 лв
гр. Несебър, Бургас
20 лв
20 лв
гр. Несебър, Бургас
10 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
8 лв
гр. Сунгурларе, Бургас
34 лв
гр. София, Красна поляна 1
5 лв
гр. Плевен, 9-ти квартал
40 лв
гр. София, Света Троица
12 лв
гр. Бургас, Център
18,50 лв
25 лв
гр. Пазарджик

Дамски чехли – лятното изкушение

Те могат да са спортни, със закачлива визия, елегантни, а и модерни. Но най-важното е, че те са една от най-практичните обувки. Имате ли нужда от нови чехли?

Кога е подходящо да ги носим

Сезонът им е лятото, макар понякога да влизат в употреба през пролетта или есента. Някои дами обаче ги предпочитат и за домашна обувка през цялата година. Що се отнася до подходящите поводи, чехлите са идеалният избор за всекидневието и свободното време. Някои длъжности позволяват да ги носим и в работна атмосфера, но за други, с по-формален дрес код, би било неприемливо.

Ако пък се колебаете дали е подходящо да ги изберете за официален повод, то зависи както от конкретния модел обувка, така и от самия повод. Разбира се, че за рожден ден на близък не би било проблем да им се доверите, но за стилно вечерно парти по-добре ги избягвайте, с колкото и камъни да са украсени.

Какви ще открием в сайта

Без значение дали търсите удобен модел за цял ден работа на крак или пък ексцентрично предложение, което да допълни летния ви тоалет, тук със сигурност има доста идеи, които може да отговорят на очакванията ви:

  • спортни;
  • елегантни;
  • кожени;
  • на платформа;
  • на ток;
  • тип сабо;
  • за плаж;
  • с декорации: с пух, камъни, цветя от плат, катарами, пайети, панделки и др.

Защо можем да се доверим на Bazar.bg

Когато търсите нещо практично, ние винаги сме на среща. Отлични цени и богат избор е нашата доказано работеща формула. В раздела за дамски чехли сме събрали разнообразни като стил, марки и предназначение модели. Обявите задължително са придружени със снимка, а възможността да изпробвате при доставката ви улеснява да изберете точния размер. Цените както винаги са без конкуренция. Убедете се сами!

Платформа Пух Естествена кожа Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Чехли в гр. София Обяви за Чехли в гр. Варна Обяви за Чехли в гр. Пловдив Обяви за Чехли в гр. Русе Обяви за Чехли в гр. Бургас Обяви за Чехли в гр. Плевен Обяви за Чехли в гр. Стара Загора Обяви за Чехли в гр. Сливен Обяви за Чехли в гр. Монтана Обяви за Чехли в гр. Хасково Обяви за Чехли в к.к. Камчия Обяви за Чехли в гр. Пазарджик Обяви за Чехли в гр. Велико Търново Обяви за Чехли в гр. Видин Обяви за Чехли в гр. Кърджали Обяви за Чехли в гр. Перник Обяви за Чехли в гр. Благоевград Обяви за Чехли в гр. Габрово Обяви за Чехли в гр. Свиленград Обяви за Чехли в гр. Ямбол Обяви за Чехли в гр. Казанлък Обяви за Чехли в гр. Шумен Обяви за Чехли в гр. Димитровград Обяви за Чехли в гр. Добрич Обяви за Чехли в гр. Търговище Обяви за Чехли в гр. Ловеч Обяви за Чехли в гр. Кюстендил Обяви за Чехли в гр. Свищов Обяви за Чехли в гр. Троян Обяви за Чехли в гр. Карнобат Обяви за Чехли в гр. Враца Обяви за Чехли в гр. Асеновград Обяви за Чехли в гр. Силистра Обяви за Чехли в гр. Горна Оряховица Обяви за Чехли в гр. Дупница Обяви за Чехли в гр. Нова Загора