Дамски Чехли

Оценка 4.6 от 117 гласа.
Намерихме 2 084 обяви
TOP обява
55 лв
гр. Шумен вчера, 14:48
TOP обява
25 лв
гр. София, Банишора вчера, 08:36
TOP обява
25 лв
10 лв
гр. София, Сухата река днес, 05:33
20 лв
гр. София, Лозенец днес, 04:04
90 лв
гр. Варна, Левски днес, 03:32
13 лв
гр. София, Красна поляна 1 днес, 00:12
12 лв
гр. София, Банишора днес, 00:10
12 лв
14 лв
гр. Пазарджик вчера, 21:46
14 лв
гр. Пазарджик вчера, 21:45
21 лв
15 лв
гр. Шумен вчера, 21:21
35 лв
гр. София вчера, 21:11
35 лв
гр. София вчера, 19:56
24 лв
гр. София вчера, 19:37
60 лв
гр. София вчера, 18:55
30 лв
гр. Плевен, Широк център вчера, 18:26
6 лв
гр. Варна, Базар Левски вчера, 18:03
64 лв
гр. Варна вчера, 17:40
30 лв
гр. София вчера, 17:36
6 лв
гр. София вчера, 17:09

Дамски чехли – лятното изкушение

Те могат да са спортни, със закачлива визия, елегантни, а и модерни. Но най-важното е, че те са една от най-практичните обувки. Имате ли нужда от нови чехли?

Кога е подходящо да ги носим

Сезонът им е лятото, макар понякога да влизат в употреба през пролетта или есента. Някои дами обаче ги предпочитат и за домашна обувка през цялата година. Що се отнася до подходящите поводи, чехлите са идеалният избор за всекидневието и свободното време. Някои длъжности позволяват да ги носим и в работна атмосфера, но за други, с по-формален дрес код, би било неприемливо.

Ако пък се колебаете дали е подходящо да ги изберете за официален повод, то зависи както от конкретния модел обувка, така и от самия повод. Разбира се, че за рожден ден на близък не би било проблем да им се доверите, но за стилно вечерно парти по-добре ги избягвайте, с колкото и камъни да са украсени.

Какви ще открием в сайта

Без значение дали търсите удобен модел за цял ден работа на крак или пък ексцентрично предложение, което да допълни летния ви тоалет, тук със сигурност има доста идеи, които може да отговорят на очакванията ви:

  • спортни;
  • елегантни;
  • кожени;
  • на платформа;
  • на ток;
  • тип сабо;
  • за плаж;
  • с декорации: с пух, камъни, цветя от плат, катарами, пайети, панделки и др.

Защо можем да се доверим на Bazar.bg

Когато търсите нещо практично, ние винаги сме на среща. Отлични цени и богат избор е нашата доказано работеща формула. В раздела за дамски чехли сме събрали разнообразни като стил, марки и предназначение модели. Обявите задължително са придружени със снимка, а възможността да изпробвате при доставката ви улеснява да изберете точния размер. Цените както винаги са без конкуренция. Убедете се сами!

Платформа Пух Естествена кожа Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Чехли в гр. София Обяви за Чехли в гр. Варна Обяви за Чехли в гр. Русе Обяви за Чехли в гр. Пловдив Обяви за Чехли в гр. Бургас Обяви за Чехли в гр. Плевен Обяви за Чехли в гр. Стара Загора Обяви за Чехли в гр. Велико Търново Обяви за Чехли в гр. Сливен Обяви за Чехли в гр. Шумен Обяви за Чехли в гр. Оряхово Обяви за Чехли в гр. Пазарджик Обяви за Чехли в гр. Монтана Обяви за Чехли в гр. Кърджали Обяви за Чехли в гр. Габрово Обяви за Чехли в гр. Хасково Обяви за Чехли в гр. Перник Обяви за Чехли в гр. Казанлък Обяви за Чехли в гр. Благоевград Обяви за Чехли в гр. Кнежа Обяви за Чехли в гр. Ямбол Обяви за Чехли в гр. Свищов Обяви за Чехли в гр. Търговище Обяви за Чехли в гр. Димитровград Обяви за Чехли в гр. Добрич Обяви за Чехли в гр. Поморие Обяви за Чехли в гр. Несебър Обяви за Чехли в гр. Нова Загора Обяви за Чехли в гр. Смолян Обяви за Чехли в гр. Асеновград Обяви за Чехли в гр. Кюстендил Обяви за Чехли в гр. Силистра Обяви за Чехли в гр. Ловеч Обяви за Чехли в гр. Дупница Обяви за Чехли в гр. Враца Обяви за Чехли в гр. Троян
Подобни предложения: Златни пръстени втора употреба, Аларми и централно заключване втора употреба, Масла моторни втора употреба