8 976

Дамски обувки на ток

Оценка 4.5 от 77 гласа.
TOP обява
119,90 лв
TOP обява
166 лв
гр. София, Летище София
TOP обява
129,90 лв
гр. Благоевград
TOP обява
69 лв
гр. Русе
27 лв
гр. Видин, Химик
10 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
28 лв
гр. Несебър, Бургас
39,99 лв
25 лв
25 лв
25 лв
гр. София, Надежда 1
30 лв
гр. Пловдив, Тракия
40 лв
20 лв
гр. Сандански, Благоевград
10 лв
30 лв
гр. Благоевград
180 лв
гр. София
7 лв
гр. София, Разсадника
28 лв
100 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
50 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
69 лв
гр. Смолян
15 лв
гр. Разград
20 лв
15 лв
гр. Бургас
55 лв
гр. Пловдив
TOP обява
166 лв
гр. София, Летище София
60 лв
гр. Пловдив
20 лв
гр. Свети Влас, Бургас
30 лв
гр. Две могили, Русе
10 лв
гр. Смолян, Невястата

Един от любимите аксесоари на всяка една жена са обувките. Те са неизменна част от нейния стил и ако погледнете в шкафа ѝ, ще се уверите, че тя има по нещо за всеки повод.

Какви видове обувки на ток има

Според стила на жената и според предназначението, на пазара се предлагат различни видове дамски обувки. Те варират според това за кой сезон са предназначени, според материалите, от които са изработени или според стила на жената. Най-общо казано, те могат да бъдат:

  • зимни или летни;
  • с тънък или дебел ток;
  • с платформа или без;
  • високи, средни или ниски;
  • много други.  

С какво можем да ги съчетаем

Обувките на висок ток могат лесно да се комбинират както с ежедневно, така и със строго елегантно облекло. Нещо повече - те правят изискания тоалет още по-шик, а в ежедневието дават на жената допълнителна нотка на женственост. Те могат да се съчетаят с панталон, къса или дълга пола или рокля, както и с джинси.

Какво можем да открием в Bazar.bg

Ако търсите място, на което да намерите високо качество на добри цени, тогава трябва да обърнете специално внимание на Bazar.bg. Освен че ще можете да пазарувате онлайн, тук ще имате възможността да сравнявате стотици обяви, измежду които да изберете най-добрата покупка.

Висок ток Среден ток Нисък ток На платформа Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Дамски обувки на ток в гр. София Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Пловдив Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Варна Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Бургас Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Стара Загора Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Русе Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Плевен Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Шумен Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Хасково Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Велико Търново Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Ямбол Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Благоевград Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Пазарджик Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Видин Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Сливен Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Перник Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Кюстендил Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Монтана Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Добрич Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Габрово Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Кърджали Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Казанлък Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Търговище Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Враца Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Силистра Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Ловеч Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Горна Оряховица Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Димитровград Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Нова Загора Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Асеновград Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Смолян Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Дупница Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Троян Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Свищов Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Самоков Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Разград