Дамски обувки на ток

Оценка 4.5 от 135 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 8 797 обяви
TOP обява
20 лв
TOP обява
40 лв
гр. Кюстендил вчера, 08:29
35 лв
гр. София днес, 06:08
40 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър днес, 04:37
10 лв
гр. Варна днес, 04:34
15 лв
гр. Шумен, Тракия днес, 03:53
50 лв
гр. Варна, Окръжна болница днес, 03:12
28 лв
гр. Стара Загора, Център днес, 01:27
75 лв
гр. Варна днес, 01:05
20 лв
гр. Габрово днес, 00:58
40 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър днес, 00:46
25 лв
гр. Кричим, Пловдив днес, 00:33
15 лв
гр. Пловдив днес, 00:13
35 лв
гр. Плевен днес, 00:07
15 лв
гр. София днес, 00:07
25 лв
гр. Шумен днес, 00:05
22 лв
гр. София, Света Троица вчера, 23:44
23 лв
гр. Бургас вчера, 23:34
20 лв
с. Ръжена, Стара Загора вчера, 23:14
80 лв
гр. Пловдив вчера, 22:47

Един от любимите аксесоари на всяка една жена са обувките. Те са неизменна част от нейния стил и ако погледнете в шкафа ѝ, ще се уверите, че тя има по нещо за всеки повод.

Какви видове обувки на ток има

Според стила на жената и според предназначението, на пазара се предлагат различни видове дамски обувки. Те варират според това за кой сезон са предназначени, според материалите, от които са изработени или според стила на жената. Най-общо казано, те могат да бъдат:

  • зимни или летни;
  • с тънък или дебел ток;
  • с платформа или без;
  • високи, средни или ниски;
  • много други.  

С какво можем да ги съчетаем

Обувките на висок ток могат лесно да се комбинират както с ежедневно, така и със строго елегантно облекло. Нещо повече - те правят изискания тоалет още по-шик, а в ежедневието дават на жената допълнителна нотка на женственост. Те могат да се съчетаят с панталон, къса или дълга пола или рокля, както и с джинси.

Какво можем да открием в Bazar.bg

Ако търсите място, на което да намерите високо качество на добри цени, тогава трябва да обърнете специално внимание на Bazar.bg. Освен че ще можете да пазарувате онлайн, тук ще имате възможността да сравнявате стотици обяви, измежду които да изберете най-добрата покупка.

Висок ток Среден ток Нисък ток На платформа Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Дамски обувки на ток в гр. София Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Пловдив Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Варна Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Бургас Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Стара Загора Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Русе Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Плевен Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Велико Търново Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Шумен Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Хасково Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Сливен Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Пазарджик Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Ямбол Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Кърджали Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Благоевград Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Кюстендил Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Перник Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Видин Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Габрово Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Монтана Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Свищов Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Враца Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Казанлък Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Силистра Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Търговище Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Добрич Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Смолян Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Дупница Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Горна Оряховица Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Ловеч Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Димитровград Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Карлово Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Оряхово Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Асеновград Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Нова Загора Обяви за Дамски обувки на ток в гр. Кнежа
Подобни предложения: Шкаф за кухня област шумен , Шкаф за баня втора ръка русе , Кухненски шкаф с мивка град монтана