6 498

Дамски ботуши

Оценка 4.5 от 119 гласа.
TOP обява
150 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
280 лв
гр. Бургас
20 лв
гр. Пазарджик
145 лв
гр. Поморие, Бургас
35 лв
гр. Ботевград, София област
50 лв
гр. Ботевград, София област
40 лв
гр. Златица, София област
100 лв
гр. Пазарджик
30 лв
гр. Златица, София област
35 лв
гр. Варна
45 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
28 лв
гр. Плевен, Индустриална зона
30 лв
гр. Варна
20 лв
130 лв
гр. Елин Пелин, София област
15 лв
гр. Стара Загора, Самара 3
TOP обява
85 лв
TOP обява
150 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
15 лв
гр. Велико Търново
45 лв
гр. Павел баня, Стара Загора
15 лв
50 лв
гр. Каварна, Добрич
20 лв
35 лв
гр. Пловдив
35 лв
гр. Лясковец, Велико Търново
120 лв
гр. Черноморец, Бургас

Дамските ботуши са модерни винаги, а техният дизайн през годините се променя сравнително слабо. Разнообразието от цени варира според материята, от която са изработени.

Предлагат се както зимни, така и модели, които са създадени за носене по-скоро през пролетта и есента. Това определя тяхната дебелина и начин на изработка. Важно е да се подчертае, че ботушите не са само вид обувка, а също така и аксесоар, който да придаде допълнително усещане за стил.

Как да ги съчетаем

В зависимост дали са от естествена кожа, велурени или друг модел, те могат да се съчетаят с всеки стил, независимо какво обичате да носите. Комбинират се успешно с различни видове палта, сака и костюми. Можете да ги съчетаете с поли, панталони и дънки, а според стила и дизайна могат да се впишат дори и в най-елегантния стил.

Какви видове ще открием в Bazar.bg

Пазаруването онлайн вече почти напълно замени обикалянето по магазините. Bazar.bg е сред най-добрите места, на които да откриете онова, от което се нуждаете. Тук ще намерите голямо разнообразие от обяви, където да разглеждате предложенията на различни производители и търговци. Тук ще попаднете на:

  • модерни и класически;
  • от естествена и изкуствена кожа;
  • висок или нисък ток;
  • различни цветове.

 

Естествена кожа На платформа Зимни Велурени Гумени Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Дамски ботуши в гр. София Обяви за Дамски ботуши в гр. Пловдив Обяви за Дамски ботуши в гр. Русе Обяви за Дамски ботуши в гр. Варна Обяви за Дамски ботуши в гр. Бургас Обяви за Дамски ботуши в гр. Стара Загора Обяви за Дамски ботуши в гр. Плевен Обяви за Дамски ботуши в гр. Шумен Обяви за Дамски ботуши в гр. Велико Търново Обяви за Дамски ботуши в гр. Ямбол Обяви за Дамски ботуши в гр. Пазарджик Обяви за Дамски ботуши в гр. Сливен Обяви за Дамски ботуши в гр. Видин Обяви за Дамски ботуши в гр. Хасково Обяви за Дамски ботуши в гр. Благоевград Обяви за Дамски ботуши в гр. Добрич Обяви за Дамски ботуши в гр. Перник Обяви за Дамски ботуши в гр. Казанлък Обяви за Дамски ботуши в гр. Габрово Обяви за Дамски ботуши в гр. Кюстендил Обяви за Дамски ботуши в гр. Кърджали Обяви за Дамски ботуши в гр. Търговище Обяви за Дамски ботуши в гр. Силистра Обяви за Дамски ботуши в гр. Монтана Обяви за Дамски ботуши в гр. Смолян Обяви за Дамски ботуши в гр. Дупница Обяви за Дамски ботуши в гр. Ловеч Обяви за Дамски ботуши в гр. Свищов Обяви за Дамски ботуши в гр. Враца Обяви за Дамски ботуши в гр. Димитровград Обяви за Дамски ботуши в гр. Асеновград Обяви за Дамски ботуши в гр. Карлово Обяви за Дамски ботуши в гр. Горна Оряховица Обяви за Дамски ботуши в гр. Разград Обяви за Дамски ботуши в гр. Троян Обяви за Дамски ботуши в гр. Гоце Делчев
Подобни предложения: Класически спални цени ямбол