кредити

Оценка 4.7 от 54 гласа.
Намерихме 337 обяви
TOP обява
Не е указана
Не е указана
15 лв
гр. Варна, Автогара
11 лв
гр. Варна
Не е указана
гр. София, Свобода
Не е указана
Не е указана
гр. София
Не е указана
гр. София, Люлин 10
Не е указана
гр. София, Света Троица
Не е указана
гр. Стара Загора
Не е указана
60 000 лв
гр. Варна
10 €
с. Бърдоква, Разград
TOP обява
Не е указана

Кредитите са доста разпространена услуга за даване на пари на заем, но какво всъщност представляват те и предлаганите в онлайн обявите на Bazar.bg видове?

Какво е кредит

Това всъщност е банкова услуга по предоставяне на определени парични средства на частни или корпоративни лица с договорни отношения по тяхното връщане срещу допълнителен лихвен процент за кредитора. Получаването на заем е възможно при покриването на предварителни условия от страна на кредитополучателя. Между двете страни се подписва договор с точно регламентирани месечни вноски, както и клаузи с действия, които кредитора има право да предприеме при нередовно обслужване на заема.

Какви видове кредити има

Към днешна дата за повишена гъвкавост от страна на потребителите са създадени различни видове заеми:

  • Бързи;
  • Потребителски;
  • Ипотечни;
  • Жилищни;
  • Безлихвени;
  • Студентски;
  • До заплата;
  • Рефинансиране.

 

Всеки от разновидностите си има своите особености, с които кредитополучателят трябва да е запознат преди да подпише договор с кредитор.

Как Bazar.bg ни помага в избора

В специалната категория от безлимитни онлайн обяви на Bazar.bg имате възможност да разгледате различните видове бързи, потребителски, ипотечни, жилищни, безлихвени, студентски, до заплата и кредитите за рефинансиране на стари задължения. Тук Ви очакват оферти от цяла България и суми от 300 до 100 000 лв. При нас само за секунди визуално можете да разгледате обявите и да направите правилния избор още сега.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Кредити в гр. София Обяви за Кредити в гр. Варна Обяви за Кредити в гр. Пловдив Обяви за Кредити в гр. Бургас Обяви за Кредити в гр. Стара Загора Обяви за Кредити в гр. Горна Оряховица Обяви за Кредити в гр. Русе Обяви за Кредити в гр. Сливен Обяви за Кредити в гр. Добрич Обяви за Кредити в гр. Велико Търново Обяви за Кредити в гр. Благоевград Обяви за Кредити в гр. Шумен Обяви за Кредити в гр. Ловеч Обяви за Кредити в гр. Плевен Обяви за Кредити в гр. Долни чифлик
Подобни предложения: Хигиенисти в училище заплата , Финансови брокери заплата , Маникюристи заплата