Обяви за Застраховки

Оценка 4.6 от 116 гласа.
Намерихме 27 обяви
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Тутракан, Силистра
Не е указана
Не е указана
гр. София, Лозенец
111 лв
гр. София, в.з.Врана - Герман
Не е указана
1 лв
с. Бистрица, София-град
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Добрич, Пинета
1 лв
Не е указана
Не е указана
гр. София, Горна баня
Не е указана
гр. София, Младост 1А
Не е указана
гр. София, в.з.Врана - Лозен

Нужна ли е застраховката? Не е ли просто излишен разход? Да, в някои случаи тя може и изобщо да не ни послужи, но в други се оказва спасение в труден момент. Тя е инвестиция в сигурността и бъдещето.

Как да си направите застраховка

За да се застраховате, важно е да сключите договор с лицензирана компания. Застрахователният брокер е безплатен консултант, който може да Ви разясни специфичната терминология на договора и до който може да се допитате при въпроси относно полицата. Той може да Ви разясни при какви евентуални щети какво обезщетение ще получите.

Какви видове има

  • застраховка „живот“;
  • здравна;
  • за медицински разходи в чужбина;
  • на жилище и имущество;
  • на техника;
  • при пътуване в чужбина;
  • за коли: гражданска отговорност и автокаско;
  • на стока и продукция;
  • срещу земеделски и бизнес загуби.

Как се определя цената им

Стойността на застраховката се определя спрямо степента на риска. Всяка компания има свои специалисти, чиято задача е именно да изчислят коефициента на риска за отделните клиенти.

По какъв начин Bazar.bg ви помага в избора

Обявите в онлайн каталога ни Ви дават възможност да сравните условията на различните компании и да се свържете с техни офиси в удобен за Вас град в страната. Възползвайте се от надеждни застрахователни услуги с Базар.бг!

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Застраховки в гр. София
Подобни предложения: Обяви за Ризи дамски Петрич, Обяви за Слушалки за компютър Петрич, Застраховки цени