Нотариуси и нотариални услуги

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 2 обяви
1 000 лв
гр. София, Борово

Защо ни е нужен нотариус и как да открием правилния специалист? Вижте!

Каква е дейността на нотариуса

Името на тази професия идва от латински и означава „писар“. Именно подписването е и ключова част от функциите на тези юристи. Нотариусите са съдебни лица, имащи за задача да удостоверят истинността на правни документи и актове. Те потвърждават съответната валидност със своя подпис и печат и по този начин я правят публично достоверна.

Дейността на нотариуса може да е подкрепена от работата на помощници, всеки от които трябва да е със съответното образование. Всяка кантора поставя такси за своите услуги, които са сходни в цялата страна.

Кои са най-често търсените услуги

  • гарантиране на истинността на договор;
  • на правни сделки;
  • прехвърляне на собственост на имоти;
  • заверки на пълномощни;
  • изготвяне на договори и прехвърляне на дялове между съдружници;
  • потвърждаване на истинността на документи, които ще бъдат предоставени на държавната администрация.

Как Bazar.bg помага на потребителите

Районът на дейност на всяка нотариална кантора съвпада с периметъра на действие на съответния районен съд. Ако търсите услугите на кантора в своя град, разгледайте обявите в специализирания ни раздел. Лесно е да си запазите час, да потърсите правна консултация или юридическа услуга, както и да попитате за цените и тарифите. Просто се възползвайте от онлайн каталога на Базар.бг!

Обяви от “Финансови, правни”
Не е указана
15 лв
гр. Варна, Автогара
Не е указана
11 лв
гр. Варна
Не е указана
гр. София, Свобода
Не е указана
Не е указана
гр. София
Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Подобни предложения: Евтини палатки софия , Трикрилен гардероб втора употреба град софия , Спални втора употреба в софия