покупка, продажба или споделяне на готов бизнес

Намерихме 38 обяви
6 000 лв
Не е указана
Не е указана
гр. Асеновград, Пловдив
Не е указана
4 999 лв
600 лв
гр. София
Не е указана
гр. Димитровград, Хасково
14 лв
с. Буково, Смолян
12 000 лв

Продажба или споделяне на готов бизнес

Търсите ново предизвикателство? Не е нужно да започвате от нулата. Тук може да откриете интересни възможности за развиване на вече готови бизнеси, обявени за продажба.

Добра идея ли е закупуването на готов бизнес

Отговорът на този въпрос не може да бъде еднозначен. Всеки случай има своите нюанси. От една страна Вие директно ще инвестирате в готова фирма, като ще са Ви спестени първоначалните усилия и трудности при старта. От друга, важно е да познавате много добре сферата на дейност, тъй като влизайки в такъв напреднал етап, няма да имате време за проби и грешки. Трябва директно да започнете работа и да развивате постигнатото дотук.

За какво е важно да внимавате при продажба на бизнес

Преди да пристъпите към покупка, важно е да разберете каква е причината за продажбата на този бизнес. Ако е свързана с лоша локация, лошо реноме на бранда или друг фактор, който би попречил на успеха му, трябва добре да се замислите дали инвестицията си струва. При всички случаи е ключово да имате предварителна стратегия за развитие.

Много важно е преди покупката да направите проверка дали фирмата има задължения. И дали са взети предвид при определяне на цената.

Защо да се доверите на Bazar.bg

В раздела на Базар.бг ще откриете многобройни онлайн обяви от цяла България с предложения за продажба на:

  • магазини;
  • заведения;
  • сайтове;
  • фирми от производството;
  • споделяне на партньорство по готови проекти.
Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Продажба или споделяне на готов бизнес в гр. София Обяви за Продажба или споделяне на готов бизнес в гр. Варна Обяви за Продажба или споделяне на готов бизнес в гр. Пловдив Обяви за Продажба или споделяне на готов бизнес в гр. Стара Загора
Подобни предложения: Продажба На Заведениия Ямбол , Продажба На Земеделска Земя В Ямболско , Продажба на мотопеди русе