Дървени сувенири

Оценка 4.6 от 39 гласа.
Намерихме 112 обяви
TOP обява
10 лв
18 лв
TOP обява
10 лв
2,50 лв
гр. София, Младост 3
39,90 лв
гр. Бургас
30 лв
гр. Враца, Дъбника
10 лв
гр. Враца, Дъбника
7 лв
гр. Враца, Дъбника
10 лв
гр. София, Света Троица
10 лв
гр. Ямбол, Аврен
34,90 лв
20 лв
20 лв
гр. Враца, Дъбника
12 лв
гр. Враца, Дъбника

Сувенирите от дърво са чудесен избор за подарък, който ще остане като спомен за получателя си. Дървото създава уют и усещане за топлина. Сред онлайн обявите на Bazar.bg ще откриете многообразие от варианти, които допаднат на всеки вкус. 

Защо да си купите сувенири от дърво 

Дървените сувенири определено са ценен подарък, който трудно се поддава на времето, особено когато артикулът е изработен качествено. Избирайки такъв предмет за подарък, можете да сте сигурни, че той ще остане един скъп спомен. Дърворезбата от своя страна е вид изкуство и занаят със специално значение за българина. Изящните дървени фигурки, инструменти, прибори, аксесоари и кутии не само ще красят дома ви, но и ще бъдат полезни.

Какво разнообразие ще намерите в тази категория

В този раздел на сайта се помества широка гама от дървени сувенири:

  • ръчно изработени - най-ценните, тъй като всеки детайл е ръчно направен от ръката на майстор резбар;
  • коледни - дървените коледни играчки стоят изключително красиво на елхата; 
  • битови - най-предпочитаният вариант, тъй като се свързват с бита и културата, особено подходящи за подарък, сред тях ще откриете прибори, съдове, кутии, табелки.

Защо да поръчате от Bazar.bg

Вижте актуалните обяви в категорията и изберете онази, която пасва най-добре на търсеното от вас. Богатият избор ще ви помогне да откриете своето нещо. Цените са в широки граници и се вписват във всеки бюджет.

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Сувенири от дърво в гр. Враца Обяви за Сувенири от дърво в гр. Бургас Обяви за Сувенири от дърво в гр. София Обяви за Сувенири от дърво в гр. Варна Обяви за Сувенири от дърво в гр. Пловдив Обяви за Сувенири от дърво в гр. Пещера Обяви за Сувенири от дърво в гр. Ловеч Обяви за Сувенири от дърво в гр. Стара Загора
Подобни предложения: Дървени бюра пловдив , Дървени легла за спалня плевен , Дървени маси за хол велинград