По договаряне 21 май, 09:07 ч.

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ -ПАРКЕТ,ЛАМПЕРИЯ,ДЕКИНГ


КАЧЕСТВЕН МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ДЪРВЕНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ - ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ,СОФИЯ. ЗА ВАС,ВАШИЯТ ДОМ,ОФИС ИЛИ МАГАЗИН!
Услуги: МОНТАЖ НА : СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ:ЛАМПЕРИЯ-ДЪРВЕНА И ПВЦ;САЧАК; ЛАМИНАТ НА СТЕНИ;3Д ЛАМИНАТ ЗА ДЕКОРИРАНЕ НА СТЕНИ. Монтаж, демонтаж, ремонт и пренареждане на всички видове ламинат и паркет в СОФИЯ И СОФИЙСКА ОБЛАСТ. Поставяне на паркет и ламинат в София и Софийска област. МОНТАЖ И РЕМОНТ НА :
1.Естествен паркет; 2.Масивен паркет; 3.Ламиниран паркет ;
4.Трислоен паркет ; 5.Фигурален паркет-рибена кост,двойна,тройна рибена кост,квадрати и други;
6.Дюшеме ; 7.Декинг ;
8.Сачак ; 9.ОСБ плоскости за изравняване на подове ; 10.Ламперии-дървени и ПВЦ;
11.3Д ламинат на стени за декорация ; Монтаж на декинг, Монтаж на сачак, Стенни облицовки, МОНТАЖ НА ЛАМИНАТ НА СТЕНИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ; Монтаж на 3Д ламиниран паркет на стена, Монтаж на всички видове первази и лайсни. ОТСТЪПКИ ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 М2! ОТ НАС ,ЗА ВАС,СКЪПИ КЛИЕНТИ! РАБОТИМ В СОФИЯ И СОФИЙСКА ОБЛАСТ,КАКТО И В ЦЯЛАТА СТРАНА И НА БАЛКАНИТЕ ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200 М2!
Цветкова
В Bazar.BG от 14 ноември 2014
5 обяви на потребителя
гр. София
Видяно: 328 пъти
Още обяви в Bazar.BG
Не е указана
гр. Стара Загора, Индустриална зона - запад
250 лв
гр. Стара Загора
Не е указана
гр. Харманли, Хасково
Не е указана
Не е указана
450 лв
гр. Варна, Чаталджа
Не е указана
2 лв
гр. Стара Загора, Център
Категории: Електро услуги, Ремонти на покриви, Ремонти на баня, Ремонти на апартаменти, Ремонти на къщи, Други ремонти, ВиК услуги, Услуги с автокран, Бояджийски услуги, Тенекеджийски услуги, Кърти, чисти, извозва
Тагове: montagi-com монтажи, smk-montaji-com монтажи, професионален, професионален монтаж, професионален бакалавър, професионален опит, професионален пенсионен фонд
гр. София
 
Обратно към обявата