Монтажи

Оценка 4.7 от 32 гласа.
Намерихме 525 обяви
TOP обява
60 лв
гр. Варна, Северна промишлена зона
TOP обява
60 лв
гр. Варна, Северна промишлена зона
Не е указана
Не е указана
гр. София
Не е указана
гр. Варна
Не е указана
гр. Стара Загора
Не е указана
гр. София, Банишора
Не е указана
гр. Стара Загора, Индустриална зона - запад
Не е указана
90 лв
Не е указана
гр. Разград
Не е указана
150 лв
12 лв
гр. Стара Загора, Индустриална зона - запад
Не е указана
Не е указана

Планирате поръчката на нови мебели или аксесоари за дома или офиса, но фирмата производител не предлага и монтаж? В този раздел на нашия сайт ще откриете липсващото звено.

Какви монтажни услуги се предлагат в раздела

 • монтаж на дограма (ПВЦ, алуминиева, дървена);
 • на печки на твърдо гориво и на локално парно;
 • на улуци;
 • на мебели;
 • на паркет (класически и ламиниран);
 • на конструкции;
 • на сглобяеми къщи;
 • покриви, навеси;
 • гаражни врати, индустриални, охранителни ролетки;
 • гипсокартон;
 • изолации (вътрешни и външни, алпинисти);
 • огради.

Кои са критериите при избор на изпълнител на монтаж

За да добиете добра представа за пазара на строителните услуги и монтажните дейности, е добре да разгледате различни оферти и да съпоставите включеното в тях. При избора е важно да намерите оптималното съотношение между предлагано качество на монтажа и цена. Добре е да разгледате предишни проекти, реализирани от фирмата, както и да се договорите официално за услугите, за които ще наемете изпълнителя, сроковете и стойността. Предварително уточнете и бюджета за материалите. Поинтересувайте се как се извършва ценообразуването.

Как Bazar.bg помага на потребителите

Нашата платформа предлага възможност да откриете онлайн майстори и бригади от различните краища на България, специализирани в разнообразни услуги. Селектирайте обявите за Вашия град или област и разгледайте офертите. Всеки ден стотици наши потребители се свързват с надеждни и коректни фирми, благодарение на каталога на Базар.бг. Може би следващият сте Вие!

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Монтажи в гр. София Обяви за Монтажи в гр. Варна Обяви за Монтажи в гр. Пловдив Обяви за Монтажи в гр. Стара Загора Обяви за Монтажи в гр. Русе Обяви за Монтажи в гр. Бургас Обяви за Монтажи в гр. Велико Търново Обяви за Монтажи в гр. Шумен Обяви за Монтажи в гр. Пазарджик Обяви за Монтажи в гр. Перник Обяви за Монтажи в гр. Добрич Обяви за Монтажи в гр. Кърджали Обяви за Монтажи в гр. Ямбол Обяви за Монтажи в гр. Плевен Обяви за Монтажи в гр. Асеновград Обяви за Монтажи в гр. Разград Обяви за Монтажи в гр. Враца Обяви за Монтажи в гр. Търговище Обяви за Монтажи в гр. Сливен Обяви за Монтажи в гр. Несебър Обяви за Монтажи в гр. Мездра
Подобни предложения: Мебели втора ръка легла , Втора ръка градинска мебел , Мебели секции стара загора