Ремонти на къщи

Намерихме 217 обяви
TOP обява
Не е указана
TOP обява
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Стара Загора
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Пловдив
TOP обява
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Варна, Окръжна болница
65,70 лв
гр. Стражица, Велико Търново
Не е указана
Не е указана
к.к. Слънчев бряг, Бургас
Не е указана
2 000 лв
Не е указана
TOP обява
Не е указана
Не е указана
гр. Благоевград, Освобождение
Не е указана

Планирате ремонт на къщата, но се притеснявате дали ще може да се впишете в наличния бюджет? Задължителна е предварителната договорка, подробните планове на дейностите и стриктното изпълнение.

Колко струва ремонт на къща

Няма как да посочим дори и ориентировъчни рамки на цените, тъй като всяка къща има своите специфики, а и изискванията на поръчителите са различни. При изчислението на цената има значение:

  • Дали работите ще са само външни, само вътрешни или и двете;
  • Дали ще се поставя изолация;
  • Дали ще се сменя дограма;
  • Колко етажа и с каква квадратура е;
  • Какви настилки ще се поставят;
  • Колко стара е постройката.

Как да изберете коректен изпълнител

Знаем, че откриването на правилната фирма е доста отговорна дейност. На страниците на Базар.бг Ви очакват онлайн обяви, чрез които можете да се свържете директно с опитни изпълнители. Може да поискате да видите техни предишни проекти, както и да обсъдите подписването на договор, където да бъдат уточнени всички подробности като задължения, цени, неустойки, срокове и др.

Защо да се доверите на Bazar.bg

Конкуренцията в сферата на строителните услуги е голяма, но Базар.бг помага всекидневно на стотици хора в цялата страна да се открият правилния майстор и правилната бригада за ремонта на своя дом, селска къща или вила. Без значение дали става дума за довършителни работи или цялостно реновиране, обявите на нашите страници ще ви насочат към квалифицирани и надеждни фирми.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Ремонти на къщи в гр. София Обяви за Ремонти на къщи в гр. Варна Обяви за Ремонти на къщи в гр. Пловдив Обяви за Ремонти на къщи в гр. Русе Обяви за Ремонти на къщи в гр. Перник Обяви за Ремонти на къщи в гр. Сливен Обяви за Ремонти на къщи в гр. Хасково Обяви за Ремонти на къщи в гр. Враца Обяви за Ремонти на къщи в гр. Велико Търново Обяви за Ремонти на къщи в гр. Плевен Обяви за Ремонти на къщи в гр. Бургас Обяви за Ремонти на къщи в гр. Стара Загора Обяви за Ремонти на къщи в гр. Шумен Обяви за Ремонти на къщи в гр. Габрово Обяви за Ремонти на къщи в гр. Карлово Обяви за Ремонти на къщи в гр. Кюстендил
Подобни предложения: Жилища под наем търговище , Диференциали обяви, Портмонета от естествена кожа обяви