"Кърти

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 178 обяви
TOP обява
Не е указана
гр. Стара Загора
TOP обява
Не е указана
гр. Стара Загора, Център
Не е указана
гр. Казанлък, Стара Загора
Не е указана
гр. Стара Загора
Не е указана
гр. Варна, Гранд Мол Варна
Не е указана
TOP обява
Не е указана
гр. Стара Загора
1 лв
Не е указана
гр. Стара Загора
10 000 лв
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Варна, Чаталджа
Не е указана
гр. Варна
Не е указана
Не е указана
гр. Пловдив, Филипово

Кога имате нужда от услугите „кърти, чисти и извозва“? А дали не бихте могли да си спестите този разход?

Какво представляват дейностите "Кърти, чисти, извозва"

Тези услуги са в началото, а често и в края на всеки ремонт. Можем да поверим на изпълнителите им задачи като:

  • къртене на стени;
  • махане на стари плочки;
  • чистене на строителни площадки;
  • махане на стари мазилки;
  • чупене на ненужен бетон;
  • извозване на строителни отпадъци;
  • премахване и извозване на стари дограми.

Задължително ли е да използвате и трите услуги

Удобството да оставите тази дейност да бъде извършена от професионалисти е, че това е един от най-мръсните и тежки етапи от работата. Ако платите на бригада да се заеме с „кърти, чисти, извозва“, Вие пестите ценно време, което можете да използвате за други дейности.

А и в зависимост от типа ремонтни дейности, които сте предприели, както и според Вашите възможности, може да се възползвате само от част от услугите. Бихте могли да повикате екипа само да изкърти даден обект, само да почисти или пък да откара отпадъците на сметището.

Защо да се доверите на Bazar.bg

„Кърти, чисти, извозва“ е услуга, която се предлага във всички градове в страната и именно с помощта на Базар.бг лесно ще откриете точната бригада за Вашето населено място. С онлайн обявите в нашата платформа е лесно да се свържете с изпълнителя и да поискате оферта. Открийте най-добрите услуги на най-ниските цени!

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. София Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Варна Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Пловдив Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Русе Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Стара Загора Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Ямбол Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Велико Търново Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Дупница Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Хасково Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Сливен Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Добрич Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Перник Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Плевен Обяви за Кърти, чисти, извозва в гр. Димитровград
Подобни предложения: Кафеви чанти с ресни обяви, Щори Ден и нощ обяви, Маслени радиатори обяви