Ремонти на покриви

Оценка 5 от 5 гласа.
Намерихме 263 обяви
TOP обява
9 лв
гр. София, в.з.Горна баня
TOP обява
Не е указана
TOP обява
9 лв
гр. София, в.з.Горна баня
Не е указана
Не е указана
гр. София, Враждебна
TOP обява
Не е указана
Не е указана
гр. Пловдив
TOP обява
9 лв
гр. София, в.з.Горна баня
Не е указана
80 лв
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
17 лв
гр. Варна, Център
Не е указана

Ремонтът на къщата задължително се започва от покрива. Ако той не е здрав, няма как постройката да се запази в добро състояние.

Как се прави ремонт на покрив

  • Първата стъпка е да се разкрие старият покрив;
  • Втората – да се прегледат гредите. Ако има изгнили, се подменят. Преглежда се и за останали стари пирони;
  • Поставя се непромокаема подложка;
  • Коват се вертикални и хоризонтални летви;
  • Редят се керемиди.

В зависимост от технологията, която използват различните фирми и майстори, може да има разлики в поредността на някои дейности, в разчертаването на полетата, в типа на скарата и т.н.

Как се изчислява цената на услугата

Стойността на ремонта на покрива зависи от това какво точно е нужно. Дали ще сменяте изцяло всички керемиди с нови, или само ще се пренаредят старите? Дали ще се поставят нови летви? Ще са нужни ли нови греди? Всичко това се отразява както на продължителността на работата, така и на сложността на услугата, а също и на бюджета за материали. Има значение и площта, тъй като крайната сума се определя за работа на квадрат.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

В нашия онлайн базар Ви очакват разнообразни оферти за строителни услуги. Ще откриете фирми, които са специализирани в ремонти на къщи, както и такива, които работят предимно на блокове. Може да използвате търсачката, за да селектирате обявите за Вашия регион (една фирма често поема поръчки не само в своя, но и в съседните градове).

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Ремонти на покриви в гр. София Обяви за Ремонти на покриви в гр. Варна Обяви за Ремонти на покриви в гр. Пловдив Обяви за Ремонти на покриви в гр. Стара Загора Обяви за Ремонти на покриви в гр. Русе Обяви за Ремонти на покриви в гр. Благоевград Обяви за Ремонти на покриви в гр. Бургас Обяви за Ремонти на покриви в гр. Перник Обяви за Ремонти на покриви в гр. Монтана Обяви за Ремонти на покриви в гр. Търговище Обяви за Ремонти на покриви в гр. Велико Търново Обяви за Ремонти на покриви в гр. Шумен Обяви за Ремонти на покриви в гр. Хасково Обяви за Ремонти на покриви в гр. Габрово Обяви за Ремонти на покриви в гр. Плевен Обяви за Ремонти на покриви в гр. Пазарджик Обяви за Ремонти на покриви в гр. Ямбол
Подобни предложения: Евтини гардероби софия , Кухненско обзавеждане втора ръка софия , Цени за автобояджии в София