Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 16 апр, 07:47 ч.
Монтаж/Сглобяване на мебели, Монтаж на секции, Монтаж на спални, Монтаж мебели баня
По договаряне
Описание
Търсите ли най-лесния начин за сглобяване на мебели? Искате ли само най-добрите специалисти по монтаж на мебели да дойде във вашия дом, за да превърне тези пакети от отделни парчета дърво във вашата красива секци, шкаф за баня или спалня? С нас сте на правилното място.

- Проверении доказани професионалисти;
- Приветливо 24/7 обслужване на клиента;
- Достъпни цени;
- Няма точно определено време - резервирайте, когато поискате. Изберете точния ден и час за вашия монтаж на мебели - през деня и в края на работния виден;

Вашият професионалист пристига
Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви!

Надеждно сглобяване на мебелите.
Не искате просто случаен човек да сглобява и монтира мебелите ви. Ние ще изпратим професионалист по монтаж на мебели, който ще гарантира, че ще останите доволни.

Гъвкавост
Независимо от какъв тип сглобяване на мебели имате нужда, ние ви гоосигуряваме. Независимо дали току-що сте закупили ново бюро за офиса си, етажерка за хола си, диван или спалня, нова кухненска маса, столове, ние ще се справим.

Услуга по сглобяване на мебели без стрес за вас.
Току-що се преместихте в нов апартамент? Не сте имали време да закупите пълен набор от инструменти или нямате такива? Притеснявате се как ще превърнете тези големи пакети от IKEA в напълно оформена мебел? Професионалистът по сглобяване на мебели, който резервирате, ще пристигне с пълния набор от инструменти, от които се нуждаете, за да сбъднете мечтите си за напълно обзаведен дом.
В Bazar.BG от 18 май 2013г.
Последно активен днес в 08:19 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 1297
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar