Тапицерски услуги

Оценка 5 от 1 глас.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 51 обяви
Не е указана
Не е указана
14 лв
гр. Перник, Изток
Не е указана
Не е указана
гр. Пловдив, Индустриална зона - Север
Не е указана
Не е указана
гр. София, Западен парк
Не е указана
гр. Пловдив, Гагарин
Не е указана
Не е указана
гр. Варна, Център
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана

Bazar.bg ви дава лесен достъп до тапицерски услуги на територията на цялата страна. Сред обявите ще откриете всичко, което търсите. Голяма част предлаганите дейности имат опция за извършване по домовете. 

Какво представляват тапицерските услуги

Към този тип дейности се причислява тапицирането и претапицирането на нови и стари мебели, както и изработката на тапицерии за автомобилни салони. Майсторите, занимаващи се с тази дейност предлагат и ушиване на калъфи за дивани, мека мебел, столове, матраци. Освен изработка сред предложенията ще намерите и такива за почистване на естествена кожа, както и за боядисване на мебели, дрехи и автомобилни кожени салони. Предлага се и поправка на текстилните елементи от фитнес уреди. Към тапицерските услуги спада и изработването изделия по поръчка за дома, офиса, заведения, хотели и други обществени сгради. Тук се включва и реставрацията на кожено обзавеждане с антикварна стойност. 

Кога имаме нужда от смяна на тапицерията

Смяната на тапицерията преобразява мебелите в дома и интериора на автомобила. Имате потребност от нея в следните случаи:

  • когато искате старите вещи да изглеждат като нови; 
  • когато салонът в автомобила ви е изхабен;
  • при промяна на цялостния облик на дадено помещение;
  • при обзавеждане на заведение, офис или друга обществена сграда.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Не се колебайте да се доверите на услугите, предлагани от Bazar.bg! Тук ще откриете професионализъм и качество на изключително добри цени без аналог на пазара.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Тапицерски услуги в гр. София Обяви за Тапицерски услуги в гр. Варна Обяви за Тапицерски услуги в гр. Пловдив Обяви за Тапицерски услуги в с. Казичене Обяви за Тапицерски услуги в гр. Русе
Подобни предложения: Мебели спални втора употреба варна , Врати подарявам варна , Евтино кухненско обзавеждане варна