Зареждане...

Стругарски услуги

Оценка 4.5 от 39 гласа.
Намерихме 80 обяви
Не е указана
20 лв
45 лв
гр. Бургас, Изгрев
1 лв
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Ямбол, Георги Бенковски
Не е указана
45 лв
гр. Свиленград, Хасково
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Велико Търново, Царевец
15 лв
гр. Стара Загора, Железник - център
Не е указана
Не е указана

Защо са нужни стругарски услуги

В развитата пазарна икономика, всеки специалист има високо ниво на компетенция в собствената си област и ползва съответните специалисти за задачите, които са извън зоната на уменията му. Такава е и идеята на разделите за занаятчийски дейности на Bazar.bg. Ако търсите стругар, дошли сте на правилното място.

Какво са стругарските услуги

Оперирането на струг е строго специализирана дейност, за чието практикуване е нужно съответното професионално обучение. Стругът е изключително разпространен в машинообработването и на него се възлага изработката на ротационни детайли. Той постига желаната форма на изделието чрез рязане (струговане). Видовете стругове са:

  • Универсални (ръчни);
  • Копирни (изпълняват команди по зададен макет);
  • С NC управление (управлява ги електронна система с ръчно зададена програма);
  • С ЦПУ (управляват ги компютри с цифрово програмно управление).

За какво можем да се доверим на този тип услуги

  • Метални машинни елементи;
  • Метални конструкции;
  • Фрезоване;
  • Дървени мебелни елементи;
  • Детайли.

Защо да изберем Bazar.bg

Специалисти от цялата страна представят онлайн своята работа в Bazar.bg. Разгледайте секцията обяви със стругарски услуги. Цените при нас винаги са най-добрите, а офертите – най-качествени!

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Стругарски услуги в гр. София Обяви за Стругарски услуги в гр. Варна Обяви за Стругарски услуги в гр. Пловдив Обяви за Стругарски услуги в гр. Бургас Обяви за Стругарски услуги в гр. Пазарджик Обяви за Стругарски услуги в гр. Велико Търново
Подобни предложения: Електронна инвалидна количка втора ръка , Гардероби втора ръка софия , Кухненска мебел троян