Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/13
Добавена вчера, 09:05 ч.
Ремонт на бани
По договаряне
Описание
Ние ви предлагаме решения и резултати за вашите нужди

Предлагаме услугата ремонт на бани.
В Банско и околностите

След обаждане от страна на Клиента се уговаряме за оглед на помещението, което ще се ремонтира. По време на огледа се изясняват всички подробности свързани с работния процес, Клиента казва своите идеи, коментира се дали има възможност те да бъдат реализирани. Взимат се точни размери. След това изготвям оферта и я изпращам. Ако Клиентът е съгласен с цената се сключва договор и се насрочва дата за започване на работа.

1. Къртене, изнасяне, извозване. -обикновено този процес отнема от един до три дни. Започва се с демонтаж на мивка, тоалетна, душ, бойлер. Най-добрият случай е, когато се свалят плочките по стените и пода.

2. ВиК - ако се налага подмяна на ВИК инсталация, или преправяне на такава.

3. Електрическа инсталация - отнема един ден. В нея се пускат нови кабели за луните, които се слагат в окачения таван, нов кабел за шкаф-огледалото над мивката/ ако има лампа на него/ или от модерните огледала с лампа в тях. Ако ще се монтира бойлер, това ще доведе до нов бушон в ел. таблото в коридора и нов кабел, защото е хубаво бойлера да е на самостоятелен ключ. Възможно е монтиране на защитен ключ в банята, по - далеч от душа, за електричски уреди, като самобръсначка, сешоар и други. Вентилатора също е важен в една баня без прозорец.

4. Изправяне стени и замазка на подове. - тази работа отнеме 3-4-5 дена. На 95% от клиентите желаят стените на банята да бъдат изправени с влагоустойчив картон. Сроковете за поставянето му са по-кратки, в сравнение с тези чрез изправянето с мазилка. Тавана също се прави на конструкция с влагоустойчив картон. Замазката
на пода е изключително важна за ремонта на банята. От замазката зависи правилното оттичане на водата към сифоните. Обикновено има замазка към един централен сифон, има такава към един линеен сифон под душа и към централен, и замазка с наклон само към сифон под душа. Колко наклона ще се задават на замазката се определя според желанието на клиента и неговия проект.

5. Лепене на плочки по стени и подове. - тази работа отнема около 4-5-6 дена и изисква много точно око, много добра работа с лазерен нивелир и сериозен професионализъм. Майсторите работещи с мен са с дългогодишен опит и със стотици обекти зад гърба си.

6. Монтаж на всичко по баня. - монтажа на мивката, тоалетната, душа, аксесоарите, хигиенния душ отнема един ден. Тогава се монтира и бойлера. След като е направена цялата баня, тогава идва човека, който произвежда параваните покрай душа. Той извършва и техният монтаж. Естествено, може да си купите и готови паравани, но те няма да са по точно Вашия размер, ако е специфичен.

7. Монтаж на врата - Хубаво е да се монтира последна, за да може да легне върху плочките и да има завършен и естетичен вид. Размера на врата се взима след оформяне на отвора за врата, след махането на старата такава. Трябва замазката на пода на банята да е готова, да се добави и дебелината на подовите плочки, и тогава да се взема размер за височината на вратата
Предлагаме ви снимки от готови наши бани.
В Bazar.BG от 28 септември 2016г.
Последно активен вчера в 09:04 ч.
гр. Банско
Благоевград
Карта
Преглеждания: 3301
Отмени
гр. Банско, Благоевград
 
Обратно към обявата