Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/16
Добавена 28 май, 23:07 ч.
Екстериорни решения! Балюстри за парапет
25 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Балюстрадата безспорно придава характер на сградата съчетаващ вековна архитектурна традиция с предимствата на нов материал! Аранжирайте вашите тераси, стълби огради!!! Окомплектовани балюстри с колони и ръкохватки за парапет. Налични на склад! Още много снимки и клипове на страницата ми във Фейсбук - ”Ажурни парапети от бетон - Балюстради Цветомир”.Балюстрадите са подходящи при изпълнение на класически парапет на ваканционни сгради, фамилни къщи, кътчета около градината, басейна, барбекюто.
Цената на мострата от първа снимка е 940 лв. - дължина 3м., висока 0.92см., включва 10бр. бялюстри, 1бр. междинна колона, 2бр. тържествени колони, 4бр. бази/ръкохватки, 2бр. саксии. Монтаж с включени консумативи и боядисване - 400лв.
За да се определи количеството материал, необходимо за всеки един обект, трябва да се направи един или няколко опростени чертежи в зависимост от броя на терасите. В следствие изчислявам количеството с точност до 95%. Примерен чертеж може да видите на последната снимка.

Много ВАЖНО уточнение:
Съществуват подобни обяви с податели от град Левски, които нямат нищо общо с моето име, престиж и референции!
//www.youtube.com/embed/JcRuVHlA7eY
В Bazar.BG от 09 август 2011г.
Последно активен 04 юни в 11:03 ч.
гр. Левски
Плевен
Карта
Преглеждания: 5593
Отмени
гр. Левски, Плевен
 
Обратно към обявата