огради, мрежи и дограми

Оценка 4.5 от 310 гласа.
Намерихме 490 обяви
40 лв
гр. Нови Искър, София-град
100 лв
гр. Свищов, Велико Търново
220 лв
гр. Враца, Център
110 лв
гр. Лом, Монтана
560 лв
80 лв
5 лв
20 лв
гр. София, Бъкстон
250 лв
Не е указана
гр. Хасково, Овчарски
13 лв
гр. София, Лозенец
2 000 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
30 лв
гр. Варна, Галата
190 лв
Не е указана
гр. Пловдив
90 лв
гр. Добрич, в.з. Лозята

Изборът на правилната ограда, мрежа или дограма е от изключително значение за сигурността и облика на вашия дом. С нито един от тези елементи не бива да се прави компромис. Разгледайте предложенията, които ще откриете в тази категория на Bazar.bg и направете своята поръчка! 

Какво ще намерите в този раздел

Тук можете да откриете разнообразие от обяви за продажба на споменатите артикули. Оградите, с които можете да защитите и декорирате двора и градината се разделят основно на няколко вида: 

  • метални;
  • декоративни;
  • дървени;
  • от ковано желязо;
  • бетонни.

Намират приложение и вътре в дома за обезопасяване на стълбите. Мрежите също се предлагат в различни варианти спрямо материала, от който са изработени. Най-предпочитаните са телени, стоманени и върбови. Засенчващите такива също се търсят все по-често. Те се предлагат в различни цветови варианти, най-вече в зелено. Дограмата има важна роля за топло и шумоизолацията на жилището. Вариантите, между които се избира обикновено са дървена или ПВЦ. 

По какъв начин помага изграждането на ограда или мрежа

Поставянето им около дворното ви пространство има множество ползи. Предпазва от влизане на бездомни животни, разделя вашия двор от този на съседите. Има и чисто декоративна функция. Добре направената ограда изглежда красиво и е чудесно допълнение към цялостния външен вид на дома и градината. 

Как Bazar.bg улеснява избора ни

С многообразието от предложения, събрани на едно място, Bazar.bg ви помага да спестите време в обикаляне. Можете на спокойствие да разгледате, да сравните цените и да изберете варианта, който отговаря на желанията ви.

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Дограми в гр. София Обяви за Дограми в гр. Пловдив Обяви за Дограми в гр. Свищов Обяви за Дограми в гр. Варна Обяви за Дограми в гр. Бургас Обяви за Дограми Извън страната Обяви за Дограми в гр. Русе Обяви за Дограми в гр. Разград Обяви за Дограми в гр. Благоевград Обяви за Дограми в гр. Стара Загора Обяви за Дограми в с. Клокотница Обяви за Дограми в гр. Плевен Обяви за Дограми в гр. Смолян Обяви за Дограми в с. Ясно поле Обяви за Дограми в гр. Перник Обяви за Дограми в гр. Хасково Обяви за Дограми в гр. Монтана Обяви за Дограми в гр. Шумен Обяви за Дограми в к.к. Слънчев бряг Обяви за Дограми в гр. Казанлък Обяви за Дограми в гр. Велико Търново Обяви за Дограми в гр. Добрич Обяви за Дограми в гр. Нови Искър Обяви за Дограми в гр. Ямбол Обяви за Дограми в с. Калипетрово Обяви за Дограми в с. Катрище Обяви за Дограми в гр. Враца Обяви за Дограми в гр. Сопот Обяви за Дограми в гр. Видин Обяви за Дограми в гр. Сливен
Подобни предложения: Дограми и ролетки несебър , Дървена маса на трявна , Продажба матраци шумен