Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 21 май, 16:09 ч.
Pagani Design. Нов автоматичен мъжки часовник (Seiko NH35A movement)
199 лв
Доставка Лично предаване; Продавача
Състояние Ново
Описание
Елегантен мъжки ръчен часовник Pagani Design с диаметър на корпуса 42 мм и дебелина 12 мм. Корпусът и веригата на часовника са изработени от неръждаема стомана 316L, което му придава висока здравина и издръжливост.

С тюркоазения си циферблат е едно отлично лятно предложение.

Стъклото на часовника е изработено от синтетичен сапфир, един от най-устойчивите на надраскване материали, осигуряващ ясна видимост на циферблата. Часовникът се задвижва от Seiko NH35A, надежден и точен японски автоматичен механизъм, на който може да се наслаждавате, благодарение на прозрачния заден капак.

Коронката и задният капак са на винт, а водоустойчивостта му е до 100 метра, което го прави подходящ за ежедневна употреба и много спортни дейности. Освен това часовникът има функция за дата, разположена на три часа.

Като цяло настоящото предложение е висококачествен часовник с елегантен дизайн и впечатляващи технически характеристики и премиум материали, което го прави подходящ за много поводи и ситуации. В комплект с кутия, документи и отвертка за скъсяване на верижката, този часовник е подходящ за един изключителен подарък на скъп за вас човек. Безплатна доставка със Спиди.
Преглеждания: 27
Обявата не е активна
Намери други обяви в Часовници -> Мъжки в гр. Пловдив