Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 11 юни, 10:17 ч.
Vostok-Europe Lunokhod 2 Automatic Tritium Tube Watch NH35A/6205210
800 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Използвано
Описание
Пълен комплект. Отлично състояние с незначителни забележчици тук - там. 1 точка на стъклото на 10 ч.За предпочитане са лични срещи в Кюстендил и региона, София, Пловдив, Варна и Бургас.
Без коментар на цената!!!

Тип на движението: NH35A АвтоматичноПроизводител на механизма: Seiko SIIБрой бижута: 24Тип на стъклото: Подобрен закален K1 минерален кристал с дебелина 3,5 mm с антирефлексно покритиеМатериал на корпуса: полирана неръждаема стоманаРазмер на корпуса: 49mm x 17.5mmКорона: на винтРазмер на каишката: 25 ммВключени каишки: черна силиконова каишка, монтирана на часовника, и черна каишка от естествена кожа, взаимозаменяема с включена отвертка.Функции: Час и датаВодоустойчивост: 300M/30ATMАвтоматичен хелиев освобождаващ клапан: Той е интегриран в корпуса на часовника. Пружинен еднопосочен клапан се активира, когато разликата между вътрешното и външното налягане достигне критично ниво. Тази функция е полезна за търговски водолази, работещи на големи дълбочини, използващи камбани за гмуркане със смес от дихателни газове вътре.Технология GTLS TubeСветлинен тип: 15 тритиеви тръби, монтирани вертикално на пръстена на циферблата. Такава позиция на тръбите осигурява допълнително усъвършенствано осветяване на индикацията за времеОграничено издание: Номерирано ограничено издание от 3000 брояЦелият комплект часовник е опакован в оригинална VE водоустойчива и удароустойчива пластмасова кутия.
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 08:07 ч.
Център
гр. Кюстендил
Карта
Преглеждания: 73
Отмени
гр. Кюстендил, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Кюстендил
Обратно към обявата