Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/16
Добавена 19 апр, 14:04 ч.
Eltax 10129
199 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Използвано
Описание
Технически данни:

Датски тонколони Eltax
непрекъсната мощност 100W, музика 200W,
честотна характеристика 45 - 20 000 Hz
импеданс 4-8 ома, работи добре и с 8 ома усилватели
Размери: 800 x 220 x 255 mm (В x Ш x Д)
тегло на една колона 9,5 кг
Тонколоните са изправни без изгорели говорители ,без ремонти ,оригинален вид .Единствената забележка са хлътнали декоративните капачета на двата говорителя но не пречи на звуковите качества и на работата на говорителите .
Тонколоните свирят много приятно
Това са много прилични, високоговорители за хора, които търсят добър звук на достъпна цена . Що се отнася до стойките на пода, те са сравнително малки, но благодарение на комбинацията от два високоговорители с бас рефлексен тунел, те осигуряват задоволителни ниски тонове без нужда от допълнителен субуфер.

Разбира се, високоговорителите не са "аудиофилски", но са много добри в своя ценови клас. Те имат доста ясен, пълен, дълбок звук . Въпреки отворената структура, басът е добре контролиран, в задоволително количество , но не заглушава останалите честоти. Високите са нежни, но ясни, средните са приятни и доста топли . Високоговорителите имат товароносимост до 100 W непрекъсната мощност, 200 W динамична мощност, така че могат безопасно да бъдат свързани към доста мощни усилватели. Разбира се, това не е необходимо, тъй като с 25 W усилвател на канал те лесно ще усилят голяма стая. Благодарение на използването на 6-омови високоговорители, те не претоварват усилвателите и са подходящи и за работа с приемници за домашно кино.

Калъфите са доста тежки, здрави и стабилни. Дизайнът е отворен, двупосочен, с два 16 см високоговорители и текстилен купол високочестотен високоговорител. Изградени са много по-прилично от повечето високоговорители за такива пари, освен здрав корпус и добри драйвери, имат кросоувъри, а не само един кондензатор пред пищяла. Честотната характеристика е 45 - 20 000 Hz и това са реални данни. Подготвени са за работа с усилватели, предназначени за високоговорители с импеданс 4-8 ома.
За подробности 0899577637
В Bazar.BG от 18 ноември 2014г.
Последно активен днес в 06:26 ч.
гр. Търговище
Търговище
Карта
Преглеждания: 1656
Отмени
гр. Търговище
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar