Колони и тонколони

Оценка 4.5 от 255 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 9 139 обяви
TOP обява
Не е указана
гр. Пловдив, Център
TOP обява
160 лв
гр. Варна, Лятно кино Тракия
450 лв
гр. Варна, Образцов дом
Не е указана
гр. Перник
140 лв
гр. Радомир, Перник
30 лв
гр. Смолян, в.з. Смолян
385 лв
гр. Видин, Александър Стамболийски
TOP обява
40 лв
гр. София, Света Троица
70 лв
гр. Белово, Пазарджик
230 лв
с. Варвара, Пазарджик
380 лв
с. Варвара, Пазарджик
650 лв
гр. Хасково
180 лв
с. Варвара, Пазарджик
555 лв
гр. Димитровград, Хасково
390 лв
гр. София, Надежда 3

Тонколони

При избор на тонколони, често се изправяме пред толкова голям избор от видове, че сами не знаем на къде да се насочим. Bazar.bg предлага огромен избор от обяви, които предлагат чудесни решения втора ръка. Това е много добре за нас, но от друга страна, именно това може и да ни затрудни, така че да не знаем към какъв продукт да се ориентираме.

Каква е разликата между активни и пасивни модели

Когато търсим да си купим тонколони, една от първите дилеми е дали да изберем активни или пасивни модели. И от едните, и т другите има както по-скъпи, така и бюджетни модели, но като цяло се счита, че активните имат по-сложен механизъм на работа и позволяват по-високо качество на звука. И до днес, обаче, пасивните модели са по-популярни и купувани. Те има следните предимства:

  • По-ниски цени;
  • Изискват по-малко познания и умения;
  • Не изискват да купувате нищо допълнително;
  • По-лесни за монтиране.

Защо да пазаруваме от Bazar.bg

В Bazar.bg можете да намерите чисто нови модели, но също така и голямо разнообразие от устройства втора ръка. Предлагат се както активни, така и пасивни видове, като те могат значително да се различават по отношение на своите мощности.

 

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Тонколони в гр. София Обяви за Тонколони в гр. Видин Обяви за Тонколони в гр. Пловдив Обяви за Тонколони в гр. Стара Загора Обяви за Тонколони в гр. Бургас Обяви за Тонколони в гр. Сливен Обяви за Тонколони в гр. Варна Обяви за Тонколони в гр. Шумен Обяви за Тонколони в гр. Русе Обяви за Тонколони в гр. Плевен Обяви за Тонколони в гр. Разград Обяви за Тонколони в гр. Велико Търново Обяви за Тонколони в гр. Хасково Обяви за Тонколони в гр. Враца Обяви за Тонколони в гр. Добрич Обяви за Тонколони в гр. Пазарджик Обяви за Тонколони в гр. Димитровград Обяви за Тонколони в гр. Търговище Обяви за Тонколони в гр. Горна Оряховица Обяви за Тонколони в гр. Асеновград Обяви за Тонколони в гр. Исперих Обяви за Тонколони в гр. Троян Обяви за Тонколони в гр. Лом Обяви за Тонколони в гр. Габрово Обяви за Тонколони в гр. Благоевград Обяви за Тонколони в гр. Перник Обяви за Тонколони в гр. Ямбол Обяви за Тонколони в гр. Кърджали Обяви за Тонколони в гр. Кюстендил Обяви за Тонколони в гр. Казанлък Обяви за Тонколони в гр. Велинград Обяви за Тонколони в гр. Ботевград Обяви за Тонколони в гр. Монтана Обяви за Тонколони в гр. Провадия Обяви за Тонколони в гр. Силистра Обяви за Тонколони в гр. Смолян
Подобни предложения: Тонколони , Смесители за баня втора ръка, Щори Ден и нощ втора ръка