Зареждане...

Слушалки и портативни колонки

Оценка 4.5 от 171 гласа.
Намерихме 2 326 обяви
110 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
50 лв
гр. Русе
19,99 лв
19 лв
гр. София
70 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
100 лв
гр. Дупница, Кюстендил
20 лв
гр. Пещера, Пазарджик
120 лв
гр. Русе
15 лв
гр. Видин, Център
15 лв
гр. Видин, Център
35 лв
гр. Плевен, Широк център
29 лв
гр. Русе
66 лв
гр. Стара Загора, Център
5 лв
гр. Варна, Възраждане 1
34 лв
гр. Пазарджик, Идеален център
15 лв
гр. Стара Загора

Какви са предимствата на портативните колонки?

Партито може да бъде навсякъде. С компактните модели колонки музиката ви следва в планината, на морския бряг, край басейна, в колата. Още не сте се сдобили с това удобство? Вижте какво трябва да знаете при избора.

Какво представляват портативните колонки

Те са достъпен начин да си осигурите висококачествен звук. Размерът им позволява да ги пъхнете в раницата си и лесно да ги пренесете на всяко място.

  • Без кабели. Те нямат нужда от електричество, тъй като работят с батерии;
  • Съвместими с устройства. Водещото им предимство е, че могат да се свържат с най-използваните съвременни мултфункционални устройства: смартфон, таблет, лаптоп, mp3 плеър. Тоест, могат да излъчват музикалното съдържание, което изберете: песни, записани на устройството, радио, плейлист от интернет и др. Връзката със смартфона или компютъра става посредством Bluetooth или други близки вълни (например NFC).
  • Wi-Fi. Колонките обикновено имат опция за директна връзка с интернет, a могат да излъчват и ефирни радиостанции;
  • Устойчиви. Някои модели могат да се похвалят с издръжливост на удар, а доста популярни са водоустойчивите предложения, които са идеални за използване на открито.

Издръжливост и начини на зареждане

Задължително обърнете внимание колко време е животът на батериите с едно зареждане (трябва да е посочено в характеристиките на модела). Имайте предвид обаче, че този интервал важи при средно или ниско ниво на звука. Когато усилите на макс, хабите повече енергия и уредът се изтощава по-бързо. Обърнете внимание как става зареждането. Обикновено е с акумулаторна батерия.

Защо да ги закупим от Bazar.bg

В нашия онлайн базар си дават среща търговци от цялата страна и хора, търсещи качествени продукти на добра цена. В обявите в специализирания ни раздел ще откриете нови модели преносими колонки, предложения втора ръка, както и колекционерски находки. Обичате ли изгодните сделки? Разгледайте офертите!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. София Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Пловдив Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Варна Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Плевен Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Видин Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Русе Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Шумен Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Стара Загора Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Велико Търново Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Бургас Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Хасково Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Димитровград Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Търговище Обяви за Слушалки и портативни колонки в к.к. Слънчев бряг Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Сливен Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Добрич Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Благоевград Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Кюстендил Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Перник Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Пазарджик Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Габрово Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Враца Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Дупница Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Казанлък Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Севлиево Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Ямбол Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Белово Обяви за Слушалки и портативни колонки в с. Българка Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Горна Оряховица Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Велики Преслав Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Попово Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Провадия Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Асеновград Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Самоков Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Ловеч Обяви за Слушалки и портативни колонки в гр. Велинград
Подобни предложения: Водоустойчиви тонколони , Акумулаторна инвалидна колички русе , Преносими кошари