Зареждане...

Радиокасетофони

Оценка 4.5 от 532 гласа.
Намерихме 2 960 обяви
TOP обява
500 лв
20 лв
гр. Бургас, Зорница
23 лв
гр. Мадан, Смолян
170 лв
гр. Пловдив, Център
50 лв
гр. Севлиево, Габрово
50 лв
гр. Шумен, Център
65 лв
гр. София, Гео Милев
45 лв
гр. София, Гео Милев
79 лв
гр. Пазарджик
30 лв
гр. Разград, Варош
185 лв
гр. Павликени, Велико Търново
180 лв
гр. Видин, Крум Бъчваров
1 000 лв
гр. Велико Търново
50 лв
гр. Търговище
80 лв
гр. Асеновград, Пловдив
50 лв
гр. Кюстендил
55 лв
гр. София
79 лв
123 лв
гр. Павликени, Велико Търново
15 лв
гр. Стара Загора, Център
Не е указана
гр. Първомай, Пловдив

Радиокасетофони и транзистори – защо са ценни

Този раздел е за ценители. На традицията, на техниката, на музиката. Защото тук може да откриете, макар и в малко разбъркан ред, почти цялата история на начина, по който звукът достига до нас през годините.

Какво представляват транзисторите

Терминът идва от английски (transistor) и означава полупроводников електронен елемент, преобразуващ и усилващ електрически сигнал. Тези устройства се използват в интегралните схеми на почти всеки днешен битов уред: от прахосмукачка през компютър до автомобил.

Макар сам по себе си транзисторът да е електронен елемент, той е навлязъл в българския разговорен език и с още едно значение, a именно – радио апарат. Причината е, че в основата си радио апаратът прави именно това – преобразува и излъчва ефирен електронен сигнал.

Какви радиокасетофони ще открием в раздела

  • Портативни радиа;
  • Радиоточки;
  • Еднокасетъчни и двукасетъчни радиокасетофони (Toshiba, Panasonic, Sony, Hitachi, Siemens, Philips, Sharp, Akai, JVC и др.);
  • Музикални устройства за кола;
  • Уокмени;
  • CD плеъри;
  • Ретро радио приемници и всякакви други представители на техниката, възпроизвеждаща музика.

Ползват ли се все още

В ерата на дигиталния звук, класическите електронни технологии все още имат своите почитатели. Непреходното им качество ги прави ценни не само за колекционери. Подобна техника е напълно функционална и използваема за слушане на ефирни радиостанции. Ако разполагат с „гнездо“ за аудио касета, това на практика са единствените устройства, където може да слушате музика, записана на подобен носител.

Защо да изберем Bazar.bg

В стандартните магазини за техника вече не бихте могли да откриете такива ценни екземпляри. Онлайн в нашия базар обаче, това е един от разделите с най-разнообразни обяви за нови и втора ръка продукти. Въведете своите критерии (модел, марка, цена) и разгледайте офертите. Ще попаднете на истински находки.

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. София Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Враца Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Стара Загора Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Пловдив Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Видин Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Варна Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Плевен Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Шумен Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Русе Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Сливен Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Хасково Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Търговище Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Пазарджик Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Бургас Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Велико Търново Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Благоевград Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Дупница Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Добрич Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Разград Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Димитровград Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Ямбол Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Мадан Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Кюстендил Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Перник Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Габрово Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Асеновград Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Казанлък Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Роман Обяви за Радиокасетофони, транзистори в с. Хитрино Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Ботевград Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Горна Оряховица Обяви за Радиокасетофони, транзистори в с. Цалапица Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Лом Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Ловеч Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Септември Обяви за Радиокасетофони, транзистори в гр. Троян
Подобни предложения: Варна бюро за компютър , Бюро ученическо втора употреба пловдив , Матрак двоен втора ръка