Декове

Оценка 4.6 от 147 гласа.
Намерихме 2 318 обяви
TOP обява
200 лв
с. Цалапица, Пловдив
60 лв
40 лв
с. Цалапица, Пловдив
TOP обява
200 лв
с. Цалапица, Пловдив
10 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
40 лв
гр. Сливница, София област
Не е указана
с. Шипково, Ловеч
1 000 лв
гр. Асеновград, Пловдив
Не е указана
390 лв
гр. София
88 лв
гр. София, Гео Милев
210 лв
гр. Варна
90 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
395 лв
56 лв
гр. Плевен, 9-ти квартал
6 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
299 лв
гр. Провадия, Варна
6 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
220 лв
гр. Варна
12 лв
999 лв
гр. Стара Загора, Център
Не е указана

Касетните декове бяха популярни устройства за възпроизвеждане на аудио музика през 80-те и 90-те години. Днес те все още са предпочитани от някои любители на качествения звук, но какво всъщност представляват и какви разновидности са достъпни в онлайн обявите на Bazar.bg. Защо да изберете този сайт пред останалите? Предстои да разберем.

Какво са касетните декове

Това са устройства за възпроизвеждане на максимално качествен аудио-звук от аналоговите лентови касети. Те притежават функции като записващи и възпроизвеждащи глави, ревърс функция, за автоматично обръщане на касетата, системи за намаляване на шума и др. Те обикновено се свързват към отделен висококачествен Hi-Fi усилвател за усилване на входния сигнал. Характерна тяхна черта също е наличието на аналогови стрелкови индикатори за децибелите (dB) на изходния сигнал за всеки от стерео каналите.

Какви видове можете да намерите на страницата

Предимно в раздела от онлайн обяви на Bazar.bg са достъпни нови и втора ръка Hi-Fi касетни декове за възпроизвеждане на висококачествен аналогов звук. Те работят с касети, притежаващи специална магнитна лента, върху която всъщност се съхранява и записа. В категорията са достъпни двуглави и триглави касетни декове, с възможност за запис и презапис, както и изтриване.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото тук освен голямото разнообразие на нови и втора ръка аудио-техника, ще получите още:

  • Най-добрите цени в страната;
  • Оферти от цяла България на едно място;
  • Възможност за бърза връзка и комуникация с продавача;
  • Система за лоялност, от която преценявате доколко сериозен е продавача.
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Декове в гр. София Обяви за Декове в гр. Пловдив Обяви за Декове в гр. Видин Обяви за Декове в гр. Стара Загора Обяви за Декове в гр. Враца Обяви за Декове в гр. Сливен Обяви за Декове в гр. Варна Обяви за Декове в с. Шипково Обяви за Декове в гр. Плевен Обяви за Декове в гр. Бургас Обяви за Декове в гр. Димитровград Обяви за Декове в гр. Троян Обяви за Декове в гр. Велико Търново Обяви за Декове в гр. Русе Обяви за Декове в гр. Търговище Обяви за Декове в гр. Пазарджик Обяви за Декове в гр. Шумен Обяви за Декове в гр. Септември Обяви за Декове в гр. Казанлък Обяви за Декове в гр. Разград Обяви за Декове в гр. Добрич Обяви за Декове в гр. Хасково Обяви за Декове в гр. Петрич Обяви за Декове в с. Цалапица Обяви за Декове в гр. Благоевград Обяви за Декове в гр. Габрово Обяви за Декове в гр. Велинград Обяви за Декове в с. Минерални бани Обяви за Декове в гр. Провадия Обяви за Декове в гр. Айтос Обяви за Декове в гр. Горна Оряховица Обяви за Декове в гр. Перник Обяви за Декове в гр. Ловеч Обяви за Декове в с. Марково Обяви за Декове в гр. Вълчи дол Обяви за Декове в гр. Ямбол
Подобни предложения: Входни врати гр карлово , Пвц входни врати цени севлиево , Входни врати втора ръка варна