Караоке системи, тонколони и микрофони

Оценка 4.5 от 299 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 440 обяви
TOP обява
160 лв
90 лв
гр. Благоевград
21,99 лв
гр. Доспат, Смолян
180 лв
гр. Плевен, Сторгозия
269,90 лв
гр. Велико Търново, Акация
TOP обява
160 лв
120 лв
гр. Петрич, Благоевград

Караоке – нека веселбата да започне!

Незабравими партита и забавление – това си купувате с караоке устройството. Ако такава е и вашата идея, попаднали сте на правилното място.

Малко повече за караоке системата

Уредът, който пуска музика без думи, се е появил малко след средата на XX век в Япония. Изобретателят му е барабанист, който го измисля, за да помогне на публиката да пее по-добре песните на неговата група.
Днес този тип апаратура се е развил в различни типове и ценови класове. Има както бюджетни модели за масовия потребител, така и варианти с екстри за професионална употреба:

  • В най-ниския клас качеството на звука не може да бъде наречено безупречно, а е възможно да се появят и странични шумове. Но пък цената е достъпна, което прави уредбите подходящи за домашна употреба. В комплекта са включени плеър и микрофон с базови технически характеристики. 
  • В средния клас звукът е по-ясен, а има и допълнителни приставки, които могат да подобряват фонограмата (според тоналност и тембър), да добавят ехо и т.н;
  • Професионалната техника в тази сфера се използва в клубове и зали. Тя не е подходяща за тесни пространства, тъй като модулите имат нужда от пространство за разположението си, за да се получи съраунд звук. Във функциите на тези системи са включени много възможности за усъвършенстване на качеството на звука според спецификите на гласа на всеки изпълнител, а някои модели дори могат да работят едновременно за двама, пеещи в дует. В комплекта обикновено са включени повече от един микрофон, миксери, еквалайзер, акустична система и други екстри.

Какво предлагаме в този раздел на Bazar.bg

Чудесни възможности за вашето домашно или фирмено парти ви очакват на страниците ни. Ще откриете и продукти от висок клас с допълнителни екстри. Подобни системи биха били отлична инвестиция в развлекателния ви бизнес. Сред обявите можете да намерите и разнообразни резервни части, микрофони, тонколони, смесители и аксесоари. Цените са без конкуренция. Убедете се сами!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Караоке в гр. София Обяви за Караоке в гр. Пловдив Обяви за Караоке в гр. Белово Обяви за Караоке в гр. Хасково Обяви за Караоке в гр. Стара Загора Обяви за Караоке в гр. Варна Обяви за Караоке в гр. Велико Търново Обяви за Караоке в гр. Силистра Обяви за Караоке в гр. Пазарджик Обяви за Караоке в гр. Плевен Обяви за Караоке в гр. Добрич Обяви за Караоке в гр. Русе Обяви за Караоке в гр. Габрово Обяви за Караоке в гр. Стражица Обяви за Караоке в гр. Севлиево Обяви за Караоке в гр. Асеновград Обяви за Караоке в с. Българка Обяви за Караоке в гр. Смолян
Подобни предложения: Модули за кухня бургас , Мебели габрово кухненски модули , Модули за кухня велико търново