Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/18
Добавена 05 юни, 15:51 ч.
маратонки ADIDAS ORIGINALS LOS ANGELES X ITALIA INDEPENDENT CORE номер 43,5-44
80 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Използвано
Размери: 43, 44
Вид: Други
Описание
ADIDAS ORIGINALS LOS ANGELES X ITALIA INDEPENDENT "CORE BLACK"
Използвани броени пъти ,
Като нови , без следи и забележки
Красиви , леки модерни и удобни

нека да разгледаме adidas x Italia Independent Los Angeles Camo. Тези чифтове са част от предстоящия дългоочакван Camo Pack. Гигантът за спортно облекло adidas си партнира с Italia Independent за този пакет.
Подобно на изданието в Лос Анджелис, това също е подчертано в комбинация от сиво и черно, смесени цветове. Има горна част от деним и обърнат деним с графичен принт в областта на предната част на стъпалото. Двойката е вдъхновена от дизайнера Lapo Elkann. Те включват лъскаво брандиране с 3 ивици и се доставят с бижу от метална дантела с фино лого на Italia Independent върху него. Двойката е разположена върху ултрамека EVA междинна подметка и е завършена с континентална гумена подметка в черно.
Затъмнената безшевна мрежеста горна част включва подлепени шевове на страничните панели и ярък безшевен мотив със светещи болтове към областта на пръстите. Разположен върху черна външна подметка, блоковото оцветяване е разбито от бяла междинна подметка.

PREMIUM
548 рейтинг
В Bazar.BG от 31 октомври 2013г.
Последно активен днес в 00:36 ч.
Телефон(и): 0896194777
гр. Русе
Русе
Карта
Преглеждания: 398
Отмени