Мъжки чехли

Оценка 4.7 от 37 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 282 обяви
19 лв
гр. София, Борово
45 лв
25 лв
46 лв
гр. Русе
39 лв
гр. Пазарджик, Център
50 лв
гр. Русе
39,99 лв
Не е указана
гр. Русе
7 лв
гр. Варна
12 лв
гр. Варна
10 лв
гр. Димитровград, Хасково
4 лв
гр. София

Какви мъжки чехли да изберем

Този раздел е за мъжете, които обичат удобството. Ако търсите нови чехли, попаднали сте на точното място. В Bazar.bg имаме какво да предложим.

Какви видове се произвеждат

Чехлите са сред обувките, които свързвате с приятни емоции и релакс. Обуете ли ги, значи работният ден е зад гърба ви и можете да се настроите на вълна „свободно време“. Фирмите производители са се погрижили тази мъжка обувка да има многообразни разновидности, с които да задоволят всички търсения.

Произвеждат се гумени модели, които са перфектни за банята, за двора, за море и за басейн. Предлагат се и варианти от кожа и от плат, с които да затоплите краката си през хладните месеци. Има и кожени опции, с които може да правите разходки през летните почивни дни.

Какво ще откриете в раздела

  • Кожени;
  • Домашни чехли;
  • Пантофи;
  • Кадифени;
  • С подплата;
  • Медицински;
  • Крокс;
  • Сабо;
  • Джапанки. 

Защо да ги поръчаме онлайн от Bazar.bg

Пазаруването на обувки онлайн не е трудно, стига да сте наясно с точния размер, който търсите. В Bazar.bg е още по-лесно – винаги може да се допитате до продавача за точния размер на стелката в сантиметри. Купуването от нас е също изгодно – стотици нови мъжки модели ви очакват в обявите наред с отлични втора ръка предложения в перфектно състояние. Цените са без конкуренция. Убедете се сами!

Естествена кожа Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Мъжки чехли в гр. София Обяви за Мъжки чехли в гр. Оряхово Обяви за Мъжки чехли в гр. Варна Обяви за Мъжки чехли в гр. Пловдив Обяви за Мъжки чехли в гр. Бургас Обяви за Мъжки чехли в гр. Русе Обяви за Мъжки чехли в гр. Сливен Обяви за Мъжки чехли в гр. Шумен Обяви за Мъжки чехли в гр. Хасково Обяви за Мъжки чехли в гр. Свищов Обяви за Мъжки чехли в гр. Габрово Обяви за Мъжки чехли в гр. Стара Загора Обяви за Мъжки чехли в гр. Пещера Обяви за Мъжки чехли в гр. Велико Търново Обяви за Мъжки чехли в гр. Добрич Обяви за Мъжки чехли в гр. Асеновград Обяви за Мъжки чехли в гр. Монтана Обяви за Мъжки чехли в гр. Исперих Обяви за Мъжки чехли в гр. Димитровград
Подобни предложения: Буркани бутилки и капачки втора ръка, Кабели за свещи втора ръка, Туристически раници втора ръка