Мъжки ботуши

Намерихме 313 обяви
30 лв
гр. Бяла Слатина, Враца
140 лв
гр. София
99 лв
гр. Плевен, Широк център
98 лв
гр. Свиленград, Хасково
120 лв
гр. Варна, Автогара
120 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
70 лв
гр. София, Манастирски ливади
27,99 лв
гр. Оряхово, Враца
55 лв
гр. Видин
30 лв
100 лв
90 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
25 лв
гр. Стара Загора
14,99 лв
гр. Търговище

С настъпването на зимата идва време да обуем и новите си мъжки ботуши и в същото време да сме стилни и елегантни. Как да направим правилния избор и какви видове ще открием в онлайн обявите на Bazar.bg Днес на пазара например могат да бъдат открити зимни варианти, като кожени, от изкуствена и естествена кожа, гумени и спортни.

Как да изберем правилните за нас мъжки ботуши

На първо място, важно е да се направи визуален оглед на изпълнението, където не трябва да има наченки на разшиване, разлепване или прокъсване. На второ, вътрешният пълнеж да е топъл и да осигурява комфорт на крака. Това обаче ще се случи ако правилно подберем и размера. Премерете дължината на стъпалото си с линийка и добавете още половин сантиметър. Днес на пазара имате избор от зимни кожени модели, като такива от изкуствена или естествена кожа, гумени, спортни и т.н. 

Какво обаче ще ни предложат онлайн обявите на Bazar.bg

Какви модели ще открием в Bazar.bg

Като най-големият и популярен сайт за безплатни онлайн обяви в България, категорията ни за мъжки ботуши постоянно се попълва с нови предложения, но към момента достъпните зимни решения са:

  • кожени;
  • от изкуствена и естествена кожа;
  • гумени;
  • спортни.

Многообразието наистина е голямо, така че имате възможност да направите своя избор дори още сега на отлични цени!

Естествена кожа Гумени Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Мъжки ботуши в гр. София Обяви за Мъжки ботуши в гр. Пловдив Обяви за Мъжки ботуши в гр. Русе Обяви за Мъжки ботуши в гр. Варна Обяви за Мъжки ботуши в гр. Стара Загора Обяви за Мъжки ботуши в гр. Ямбол Обяви за Мъжки ботуши в гр. Търговище Обяви за Мъжки ботуши в гр. Велико Търново Обяви за Мъжки ботуши в гр. Пазарджик Обяви за Мъжки ботуши в гр. Плевен Обяви за Мъжки ботуши в гр. Бургас Обяви за Мъжки ботуши в гр. Шумен Обяви за Мъжки ботуши в с. Бели Искър Обяви за Мъжки ботуши в гр. Силистра Обяви за Мъжки ботуши в гр. Казанлък Обяви за Мъжки ботуши в гр. Монтана Обяви за Мъжки ботуши в гр. Сливен Обяви за Мъжки ботуши в гр. Карлово
Подобни предложения: Евтини цени на Поли за жени , Сайт за Женски сукмани , Ниски цени на Дънки за жени