Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 14 май, 14:04 ч.
PRO 200 БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ BLUETOOTH 5.0
28 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Bluetooth 5.0 и сдвояване в една стъпка) Истинските безжични слушалки имат функцията на технологията Bluetooth 5.0, предлагаща стабилна и достатъчно разстояние 30 ФУТА връзка за вас. След като отворите кутията за зареждане и изберете името от списъка, тя ще бъде сдвоена с вашето устройство. Истинските безжични слушалки ще се свържат с най-новото устройство автоматично след първата употреба
( Лесни за управление) Безжичните слушалки приемат режим на управление с докосване, който е по-удобен и кратък. Само с едно докосване на пръста си можете напълно да контролирате музиката, силата на звука, повикванията и настройките на гласовия асистент.
(Стерео и завладяващо качество на звука) Безжичните слушалки, снабдени с 12-милиметров драйвер с вибрираща диафрагма, осигуряват чист балансиран звук и ясен изход за всички музикални жанрове с мек звук и се потапяте в прекрасния свят на музиката.
(Изключително лек и преносим дизайн) С тегло от само 0,12 унции (3,3 g), мини безжичните слушалки изглеждат почти безтегловни, тъй като пасват удобно и сигурно в ушите ви. Супер мини портативен калъф за зареждане, лесен за носене, може да задоволи всичките ви ежедневни нужди със зареждане на вашите Bluetooth слушалки по всяко време.
(IPX7 Водоустойчиви и удобни за носене) С ергономичен дизайн наполовина в ухото, Bluetooth слушалките са стабилни и леки (само 4 g). Запечатаната обвивка и нано покритието могат да изолират потта и дъжда, което прави слушалките идеален избор за спорт на открито или фитнес зала
5033 рейтинг
В Bazar.BG от 06 март 2014г.
Последно активен днес в 08:59 ч.
гр. Пловдив
Пловдив
Карта
Преглеждания: 80
Отмени
гр. Пловдив
 
Обратно към обявата