Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 19 май, 10:20 ч.
BIAOQINBO Dab/Dab+ радио с Bluetooth 5.0 Цифрово FM радио Носталгично преносимо радио
130 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Многофункционално цифрово радио】 Усъвършенстваното цифрово радио DAB/DAB+/FM предлага разнообразен избор с автоматично/ръчно търсене, лесен за настройка и използване. 2,4-инчовият цветен TFT екран може да показва менютата на каналите и програмите по по-графичен начин в главното меню за по-лесна конфигурация и навигация. Уникален дървен материал за създаване на класически ретро Bluetooth високоговорител.
【Множество режими на възпроизвеждане】Могат бързо да се сдвоят с електрониката на смартфона чрез Bluetooth. Също така може да прехвърли USB твърд диск (максимум 128G)/AUX кабел за свързване на радиото по всяко време и навсякъде с музика, а също така има 3,5 мм жак за слушалки, не само като радио високоговорител, но и за да се наслаждавате на лична музика сами, без да се притеснявате за безпокойство други.
【Автоматично ръчно търсене/съхраняване на предварително зададени настройки】 В режим DAB/FM можете да търсите радиостанции автоматично или ръчно както на главното устройство, така и на дистанционното управление, а също така можете да съхранявате любимите си канали DAB+/FM може да съхранява 30 предварително зададени канала. Намерете по-бързо любимите си радиостанции Благодарение на моно високоговорителя вие се възползвате от висококачествен, ясен звук без изкривявания.
【Множество персонализирани настройки】 Двоен будилник: 2 аларми могат да бъдат зададени едновременно. Функция за заспиване: Можете да зададете времето за заспиване на радиото, има 8 нива на време (15 минути/30 минути/45 минути/60 минути/75 минути/90 минути/105 минути/120 минути). Поддържа работа на системата на множество езици (6 езика). Поддържа персонализиране на датата, звука на алармата, броя на позвъняванията и много други персонализирани настройки.
PREMIUM
747 рейтинг
В Bazar.BG от 12 април 2016г.
Последно активен днес в 08:28 ч.
Доставя с отстъпка

Отговаря бързо
Телефон(и): 0899598412
https://zaykov.com
Център
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 42
Отмени
гр. Пловдив, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Пловдив
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar