Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 08 юни, 11:37 ч.
Безжични слушалки Sony WH-CH520, Bluetooth слушалки с микрофон, цвят: син
70 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Безжични слушалки Sony WH-CH520, Bluetooth слушалки с микрофон, цвят: син.
Компактната, олекотена конструкция и въртящите се наушници превръщат слушалките Sony WH-CH520 в перфектен спътник за всички ваши пътувания. С регулируема лента за глава, меки наушници и олекотена конструкция получавате перфектно прилягане и продължителен комфорт.
Лесно отговаряне на повиквания с едно щракване на бутоните на наушниците, без необходимост да вадите телефона от джоба си.
С висококачествен вграден микрофон и обработка за шумопотискане слушалките Sony WH-CH520 намаляват околния шум по време на обаждания, за да провеждате ясни разговори дори в шумна среда.
С до 50 часа живот на батерията можете да слушате любимата си музика, без да се притеснявате, че зарядът ще свърши. А ако зарядът на батерията на слушалките ви свършва, бързо зареждане от 3 минути може да ви осигури 1,5 часа време за слушане.
За пълно удобство тези слушалки с Bluetooth® могат да бъдат сдвоени с две устройства с Bluetooth® едновременно. Така, когато има позвъняване, вашите слушалки знаят кое устройство звъни и се свързват автоматично с правилното.
Със Swift Pair можете бързо и лесно да сдвоите слушалките с вашия лаптоп, настолен компютър или таблет с Windows 11 или Windows 10. При избран режим на сдвояване се появяват изскачащи насоки за сдвояване на близки устройства с Windows 11 или Windows 10.
Натиснете бутона за глас, за да получите помощ от Google или Siri и да вършите неща, без да спирате това, което правите – като възпроизвеждане на любимите ви песни, изпращане на съобщения или провеждане на обаждания, получаване на бързи отговори и управление на вашия календар и напомняния.
Спецификации:
• Марка: Sony
• Модел: WH-CH520
• Диаметър на говорителя: 30 mm
• Време на работа: 40 h
• Обхват: 10 м
• Тип свързване: Bluetooth 5.2
• STANDBY режим: 200 h
• USB кабел в комплекта
• Тегло: 147 грама
• Цвят: синьо.
Работим със Спиди!!!

PREMIUM
В Bazar.BG от 11 декември 2021г.
Последно активен вчера в 12:31 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0885061986
https://eurostoki.com
Гръцка махала
гр. Варна
Карта
Преглеждания: 42
Отмени
гр. Варна, Гръцка махала
 
Още подобни обяви от Гръцка махала, гр. Варна
Обратно към обявата