Детски анцузи и суичъри

Оценка 4.5 от 226 гласа.
Намерихме 3 609 обяви
TOP обява
25 лв
гр. Харманли, Хасково
TOP обява
36 лв
TOP обява
8 лв
гр. София, Младост 1
79,90 лв
гр. София
89,90 лв
гр. София
89,90 лв
79,90 лв
гр. София
79,90 лв
69,90 лв
гр. София
79,90 лв
99,90 лв
99,90 лв
69,90 лв
84,90 лв
гр. София
99,90 лв
89,90 лв
гр. София
69,90 лв
гр. София
64,90 лв
гр. София
69,90 лв
гр. София
79,90 лв
гр. София
69,90 лв

Детски анцузи и суичъри – защо са толкова популярни

Денят на децата минава в игра. Нормално е анцунгът да е любимата им дреха. Тя е удобна и им дава свобода за всяко движение. Единственият й недостатък е, че след много игри, скоро омалява. Но тук ние идваме на помощ.

Какви детски анцузи ще откриете в раздела

  • Памучни;
  • Ватирани;
  • Промазани;
  • Шушлякови;
  • С подплата;
  • Комплекти;
  • Отделни долнища;
  • Маркови (Adidas, Nike, Puma и др.);
  • С цветовете на любими български и световни отбори;
  • За момчета, момичета и унисекс.

Избор на суичър и връхна дреха

Суичърите обикновено са най-носената част от облеклото през цялата година. По време на преходните сезони те служат за връхна дреха, през лятото ни спасяват при разходка в хладните дни или при излет в планината. През зимата могат да служат за резервна наметка през най-студените дни вкъщи или в училище. Лесни са за обличане, събличане и прибиране.

Като добавим и факта, че хлапетата доста се цапат, най-малко два или три суичъра за сезон винаги влизат в употреба. Нека да бъдат с различна плътност: един памучен, един от полар и един с ватирана подплата, за да имате подходяща горна дреха за всеки климат.

Защо да ги закупим от Bazar.bg

Децата израстват бързо и понякога купените през пролетта облекла, вече не им стават наесен. Има ли смисъл да взимате твърде скъпи модели за толкова трудно предсказуема във времето употреба? Ние имаме алтернатива.

В нашия онлайн базар ще откриете качествени детски модели на изключително атрактивни цени. За ваше улеснение сме разделили размерите според възрастта и височината. Има отделни секции за моделите за момичета, момчета и унисекс. Изгодите оферти ви очакват на всяка страница по много. Възползвайте се!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. София Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Пловдив Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Варна Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Бургас Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Плевен Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Хасково Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Димитровград Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Стара Загора Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Габрово Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Русе Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Велико Търново Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Сливен Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Пазарджик Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Шумен Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Ямбол Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Казанлък Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Благоевград Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Видин Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Асеновград Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Перник Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Добрич Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Севлиево Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Враца Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Разград Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Кърджали Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Ловеч Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Самоков Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Монтана Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Силистра Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Павликени Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Сандански Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Търговище Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Горна Оряховица Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Кюстендил Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Девин Обяви за Детски анцузи и суичери в гр. Троян
Подобни предложения: Мебели в шумен секции , Секции втора ръка варна , Секции втора употреба стара загора