Зареждане...

Детски бански и бельо

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 1 408 обяви
25 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
15 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
20 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
4,50 лв
13 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
55 лв
гр. Бургас
14 лв
гр. Бургас, Възраждане
9 лв
гр. Пловдив, Мараша
4 лв
14 лв
гр. Бургас, Възраждане
8 лв
гр. Пловдив
8 лв
гр. Бургас, Братя Миладинови
4 лв
гр. Велико Търново
6 лв

Какво детско бельо и бански да изберем?

Весели цветове и качествени материи – така изглеждат щандовете с детско бельо и бански. А ако щандът е онлайн, единствената разлика е, че моделите са стотици.

Как да изберете детско бельо

Когато избирате от разстояние, важно е да се спрете на точния размер. В нашия виртуален базар сме се погрижили да разпределим обявите по няколко критерия, с които можете да стесните търсенето:

  • момиче/момче/унисекс;
  • по размери (възраст и максимална височина, за която е подходяща съответната дреха).

Когато правите поръчката, можете допълнително да попитате продавача за ориентир относно размера (в сантиметри) или модела. При поръчка не пропускайте да използвате опцията „преглед и тест“, за да можете да огледате стоката, преди да платите.

Как да изберем детски бански

Всяка възраст има своите любими герои и занимания. Ето защо моделите за по-малките са изпъстрени с образи от анимационни филмчета, докато тези за по-големите все повече се доближават до дизайна за възрастни.

Момчетата могат да плуват както с еластични бански по тялото, така и с такива тип „къси панталонки“. За момичетата пък са предвидени разнообразни модели с комплекти от две половинки или една цяла част. Можете да се спрете и на интересни предложения от цели костюми, подходящи и за гмуркане.

Преди да изберете, не пропускайте да опресните информацията за актуалните любими герои, за да не се окажете в ситуация, в която малчуганът не иска да обуе новия си бански, защото има принт на доскоро любимия Мечо Пух, който според него вече минава за „бебешки“.

Как помага в избора ни Bazar.bg

Бельото и банските са сред най-оборотните и бързо захабяващи се, а и бързо омаляващи детски дрехи. Обявите в нашия раздел ви предоставят чудесни възможности за честата им подмяна. Разгледайте предложенията и се заредете за сезона с разнообразни дрешки на символични цени!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Детско бельо и бански в гр. София Обяви за Детско бельо и бански в гр. Варна Обяви за Детско бельо и бански в гр. Пловдив Обяви за Детско бельо и бански в гр. Казанлък Обяви за Детско бельо и бански в гр. Пазарджик Обяви за Детско бельо и бански в гр. Бургас Обяви за Детско бельо и бански в гр. Самоков Обяви за Детско бельо и бански в гр. Сливен Обяви за Детско бельо и бански в гр. Хасково Обяви за Детско бельо и бански в гр. Велико Търново Обяви за Детско бельо и бански в гр. Русе Обяви за Детско бельо и бански в гр. Плевен Обяви за Детско бельо и бански в гр. Ловеч Обяви за Детско бельо и бански в гр. Ямбол Обяви за Детско бельо и бански в гр. Стара Загора Обяви за Детско бельо и бански в гр. Габрово Обяви за Детско бельо и бански в гр. Козлодуй Обяви за Детско бельо и бански в гр. Шумен Обяви за Детско бельо и бански в гр. Димитровград Обяви за Детско бельо и бански в гр. Берковица Обяви за Детско бельо и бански в гр. Монтана Обяви за Детско бельо и бански в гр. Горна Оряховица Обяви за Детско бельо и бански в гр. Павликени Обяви за Детско бельо и бански в гр. Кърджали Обяви за Детско бельо и бански в гр. Благоевград Обяви за Детско бельо и бански в гр. Добрич Обяви за Детско бельо и бански в гр. Сандански Обяви за Детско бельо и бански в гр. Севлиево Обяви за Детско бельо и бански в гр. Девин Обяви за Детско бельо и бански в гр. Търговище Обяви за Детско бельо и бански в гр. Силистра Обяви за Детско бельо и бански в гр. Каварна Обяви за Детско бельо и бански в гр. Чирпан Обяви за Детско бельо и бански в гр. Карнобат Обяви за Детско бельо и бански в гр. Враца Обяви за Детско бельо и бански в гр. Несебър
Подобни предложения: Продава петкрилни гардероби , Детско бюро със стол втора ръка варна , Втора употреба спален комплект