Зареждане...

Детски ризи

Оценка 6.7 от 3 гласа.
Намерихме 1 760 обяви
14 лв
2 лв
гр. Павликени, Велико Търново
3 лв
гр. София
8 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
12 лв
4 лв
гр. София, Лозенец
7,99 лв
гр. Стара Загора
21 лв
гр. София
10 лв
гр. Попово, Търговище
10 лв
гр. Габрово
10 лв
гр. Дупница, Кюстендил
5 лв
гр. Ямбол, Боровец
3 лв
гр. Ямбол, Център
15 лв
гр. Пловдив, Център
9 лв
гр. Варна
45 лв
5 лв
гр. София
10 лв
гр. Димитровград, Хасково
5 лв
15 лв
гр. Свищов, Велико Търново

Детски ризи – как да изберем размера и да се грижим за тях

Хлапетата много обичат ризи. Чувстват се големи и елегантни, а че са чаровни, това е извън всякакво съмнение. Търсите нова риза за вашия малчуган? Попаднали сте на правилното място.

Как да изберем правилния размер за нашето дете

Повечето производители указват на етикета възрастта, за която е предназначена дрехата или пък приблизителната височина на детето. Вторият критерий дава по-добра ориентация, защото невинаги малките са със стандартния ръст за своите години. Понякога обаче все пак има разминавания.

Най-сигурно ще се ориентирате с помощта на обикновена ролетка. Трябват ви две мерки: дължината от рамото до долния край на ризата и ширината от мишница до мишница при закопчана предница.

Добрата новина е, че когато правите поръчката си през Bazar.bg, имате възможност за директен контакт с продавача и може да попитате за тези размери, за да ги сравните с аналогичните дължини на някоя от дрехите на детето, които имате вкъщи.

Как се гладят детски ризи

Няма разлика с тези на възрастните, с изключение на факта, че малкият размер на ръкавите и яката затруднява процеса. Иначе важат универсалните правила:

 • Уверете се, че сте включили правилната програма за съответната материя;
 • Ако платът е тънък, използвайте допълнително парче;
 • Пръскайте с вода упоритите гънки;
 • Гладете бавно;
 • Непрестанно движете ютията;
 • Не гладете мръсни ризи или на мръсна повърхност, защото има риск петното да прилепне по-плътно;
 • Гладете още след изпирането и преди да приберете в гардероба.

Защо да ги закупим от Bazar.bg

В нашия онлайн базар ще откриете на изключително изгодни цени:

 • Модели за момичета и момчета;
 • С карета и шарки;
 • С апликации и декорации;
 • Дънкови, памучни, копринени;
 • Летни с къс ръкав и есенно-зимни.

Изберете нужната големина и разгледайте обявите. Обновете гардероба на своя малчуган евтино и модерно!

С дълъг ръкав С къс ръкав Други
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Детски ризи в гр. София Обяви за Детски ризи в гр. Варна Обяви за Детски ризи в гр. Пловдив Обяви за Детски ризи в гр. Бургас Обяви за Детски ризи в гр. Стара Загора Обяви за Детски ризи в гр. Плевен Обяви за Детски ризи в гр. Велико Търново Обяви за Детски ризи в гр. Русе Обяви за Детски ризи в гр. Сливен Обяви за Детски ризи в гр. Ямбол Обяви за Детски ризи в гр. Хасково Обяви за Детски ризи в гр. Добрич Обяви за Детски ризи в гр. Димитровград Обяви за Детски ризи в гр. Силистра Обяви за Детски ризи в гр. Пазарджик Обяви за Детски ризи в гр. Монтана Обяви за Детски ризи в гр. Шумен Обяви за Детски ризи в гр. Габрово Обяви за Детски ризи в гр. Казанлък Обяви за Детски ризи в гр. Кърджали Обяви за Детски ризи в гр. Самоков Обяви за Детски ризи в гр. Разград Обяви за Детски ризи в гр. Враца Обяви за Детски ризи в гр. Горна Оряховица Обяви за Детски ризи в гр. Благоевград Обяви за Детски ризи в гр. Ловеч Обяви за Детски ризи в гр. Свищов Обяви за Детски ризи в гр. Видин Обяви за Детски ризи в гр. Берковица Обяви за Детски ризи в гр. Асеновград Обяви за Детски ризи в гр. Карлово Обяви за Детски ризи в гр. Бяла Обяви за Детски ризи в гр. Сандански Обяви за Детски ризи в гр. Ботевград Обяви за Детски ризи в гр. Кюстендил Обяви за Детски ризи в гр. Севлиево
Подобни предложения: Трикрилен гардероб най-евтини , Гардероб чам стара загора цена , Гардероб на старо в бургас