Този оптичен рефрактометър служи за измерване на захари /Brix/ в гроздов/плодов сок преди ферментация, измерване на захарност на джибри. Автоматична компенсация на температурата (ATC) от 10 °C до 30 °C.
Захаромери за захар измерват плътността на захари в разтвори и дава моментален резултат. Не е нужно да конвертирате показанията от Брикс за специфично тегло, както беше до сега при старите модели. Не е необходимо да се прави температурна корекция към 20°C при температури на околната среда 10-30° C.
Измерете бързо, лесно и точно захарността на вашето грозде или шара и започнете да произвеждате вино като професионалист.
- Алуминиев корпус с гумирано покритие
- Регулиране на остротата на картината
- Винт за калибриране и метална отвертка
- Подсилена пластмасова кутия за съхранение на уреда
- Обхват на измерване: 0 - 32% захарност (Brix)
- Точност: ± 0.2% Brix
- Референтна температура: 20 °C
- АТС (Автоматична температурна компенсация): 10 - 30 °C
- 1 х Рефрактометър за захар с АТС
- 2 х Пипетки
- 1 х Метална отвертка за калибриране
- 1 х Бутилка с дестилирана вода
- 1 х Описание за работа на български език
- 1 х Пластмасова кутия
- 1 х Луксозна хартиена кутия