Зареждане...

Ютии

Оценка 4.6 от 80 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 772 обяви
TOP обява
49,99 лв
гр. Асеновград, Пловдив
30 лв
гр. Стара Загора
130 лв
гр. Стара Загора
70 лв
гр. Костенец, София област
35 лв
гр. Стара Загора, Операта
50 лв
100 лв
гр. Русе
15 лв
18 лв
55 лв
гр. София, Гео Милев
15 лв
гр. Варна
20 лв
гр. Стара Загора
24 лв
гр. Пловдив
10 лв
гр. София
40 лв
гр. Харманли, Хасково
19 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
35 лв
гр. Стара Загора
60 лв
гр. Стара Загора
45 лв
гр. София, Павлово

Ютии

На пазара има огромно разнообразие от видове ютии. Изборът на подходящ уред зависи от това колко интензивно ще се използва и от това какво търсим и сме готови да похарчим като цена. Сред удобствата на съвремието е възможността да извършим покупката онлайн, като се започне от проучването на различните видове, та чак като се стигне до окончателното решение от какво точно се нуждаем.

Как се развалят

Това е един от уредите, които работят на най-прост принцип. Това предполага, че по-рядко настъпват повреди, а когато това се случи, резервни части се намират сравнително лесно. Най-често проблемите идват от нагревателя или парогенератора, но този тип ремонти се извършват бързо и на ниски цени.

Какво още можем да открием в Bazar.bg

Освен нова техника, Bazar.bg ни предлага огромно разнообразие от обяви за уреди втора употреба. Когато се почистват редовно и се поддържат в добро състояние, ютиите втора ръка могат да имат много дълъг живот и да ни бъдат в помощ доста по-продължително време от много други устройства в домакинството. На страниците ни ще откриете:

  • Нова и употребявана техника;
  • Европейски и световни производители;
  • По-бюджетни и по-скъпи решения;
  • Уреди с по-голяма или по-малка производителност.
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Ютии в гр. София Обяви за Ютии в гр. Варна Обяви за Ютии в гр. Пловдив Обяви за Ютии в гр. Асеновград Обяви за Ютии в гр. Стара Загора Обяви за Ютии в гр. Плевен Обяви за Ютии в гр. Русе Обяви за Ютии в гр. Видин Обяви за Ютии в гр. Бургас Обяви за Ютии в гр. Велико Търново Обяви за Ютии в гр. Благоевград Обяви за Ютии в гр. Попово Обяви за Ютии в гр. Шумен Обяви за Ютии в гр. Враца Обяви за Ютии в гр. Хасково Обяви за Ютии в гр. Добрич Обяви за Ютии в гр. Карлово Обяви за Ютии в гр. Свищов Обяви за Ютии в гр. Разград Обяви за Ютии в гр. Горна Оряховица Обяви за Ютии в гр. Айтос Обяви за Ютии в гр. Лом Обяви за Ютии в гр. Ловеч Обяви за Ютии в гр. Пазарджик Обяви за Ютии в гр. Първомай Обяви за Ютии в гр. Сливен Обяви за Ютии в гр. Ямбол Обяви за Ютии в гр. Кърджали Обяви за Ютии в гр. Димитровград Обяви за Ютии в гр. Луковит Обяви за Ютии в гр. Монтана Обяви за Ютии в гр. Търговище Обяви за Ютии в гр. Силистра Обяви за Ютии в гр. Левски Обяви за Ютии в гр. Угърчин Обяви за Ютии в гр. Казанлък
Подобни предложения: Спални легла втора употреба , Кухненско обзавеждане втора употреба , Цена алабай