Зареждане...

Сушилни

Оценка 4.6 от 112 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 028 обяви
TOP обява
119,99 лв
Не е указана
гр. Пловдив, Въстанически
170 лв
гр. Благоевград, Баларбаши
550 лв
гр. Пловдив
750 лв
340 лв
гр. Септември, Пазарджик
260 лв
гр. Септември, Пазарджик
320 лв
гр. Септември, Пазарджик
340 лв
гр. Септември, Пазарджик
320 лв
гр. Септември, Пазарджик
350 лв
гр. Септември, Пазарджик
330 лв
гр. Септември, Пазарджик
399 лв
гр. Сопот, Пловдив
399 лв
гр. Пловдив
270 лв
гр. Плевен, Идеален център

Сушилни

Сушилните са рядкост на българския пазар,, но все повече хора ги предпочитат за домовете си. При малките размери на днешните жилища, човек трудно може да задели място за простор, където да накачи мокрите дрехи. Предимството да ползвате сушилня е:

  • Винаги сухи дрехи;
  • Не сте зависими от сезона;
  • Спестявате от пространството у дома;
  • Предпазвате дрехите от слънчевите лъчи;

Какви сушилни да изберем

На пазара се предлагат различни видове сушилни машини. Трябва, обаче, да избирате много внимателно. Имайте предвид, че някои от тях са предназначени за професионална работа и могат да поемат огромен капацитет дрехи, а вие вероятно не се нуждаете от точно това.

На какъв принцип работят

Независимо дали избирате нова сушилня или втора ръка, повечето машини имат сходен принцип на работа. Ой напомня на пералня, в която циркулира топъл въздух и така дрехите изсъхват в рамките на половин до един час. Важно е да се знае, че някои дрехи се свиват след използването ѝ, като особено много трябва да се внимава с вълнените дрехи.

Какво може да открием в Bazar.bg

Тук ще намерите най-голямото разнообразие от онлайн обяви, независимо дали търсите нов или употребяван продукт.

 

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Сушилни в гр. Стара Загора Обяви за Сушилни в гр. Пловдив Обяви за Сушилни в гр. София Обяви за Сушилни в гр. Бургас Обяви за Сушилни в гр. Варна Обяви за Сушилни в гр. Ямбол Обяви за Сушилни в гр. Хасково Обяви за Сушилни в гр. Плевен Обяви за Сушилни в гр. Пазарджик Обяви за Сушилни в гр. Казанлък Обяви за Сушилни в гр. Сливен Обяви за Сушилни в гр. Карлово Обяви за Сушилни в гр. Русе Обяви за Сушилни в гр. Смолян Обяви за Сушилни в гр. Добрич Обяви за Сушилни в гр. Перник Обяви за Сушилни в гр. Ловеч Обяви за Сушилни в гр. Силистра Обяви за Сушилни в гр. Враца Обяви за Сушилни в гр. Велико Търново Обяви за Сушилни в гр. Септември Обяви за Сушилни в гр. Сопот Обяви за Сушилни в гр. Кюстендил Обяви за Сушилни в гр. Троян Обяви за Сушилни в гр. Благоевград Обяви за Сушилни в гр. Асеновград Обяви за Сушилни в гр. Разград Обяви за Сушилни в гр. Шумен Обяви за Сушилни в гр. Димитровград Обяви за Сушилни в гр. Лом Обяви за Сушилни в гр. Дупница Обяви за Сушилни в гр. Поморие Обяви за Сушилни в с. Калипетрово Обяви за Сушилни в гр. Нови Пазар Обяви за Сушилни в гр. Горна Оряховица Обяви за Сушилни в гр. Айтос
Подобни предложения: Легла и спални втора ръка , Секции в ямбол втора ръка , Спални свищов втора ръка