Зареждане...

Хладилници и фризери

Оценка 4.5 от 180 гласа.
Намерихме 1 143 обяви
170 лв
гр. Велико Търново
220 лв
гр. Видин
150 лв
гр. Варна
260 лв
гр. Елхово, Ямбол
160 лв
гр. София
1 300 лв
гр. Пловдив, Беломорски
120 лв
с. Царевец, Велико Търново
400 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
29 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
350 лв
гр. София, Банишора
5 лв
гр. Разград
860 лв
130 лв
гр. Русе, Възраждане
40 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
129 лв
гр. Карлово, Пловдив
790 лв
гр. Пазарджик

Хладилници и фризери

Когато купуваме бяла техника за дома, едно от най-сложните решения е да изберем подходящ хладилник и фризер. Проблемът произлиза от гигантското разнообразие на пазара, което ни най-малко не и помага да се ориентираме. Предлагат се уреди с различни марки, размери, енергиен клас и много други.

Какво трябва да знаем преди да купим втора ръка

Една от опциите е да закупим уред втора ръка, но тук трябва да сме много внимателни. В случая има ред предимства, като най-основното е ниската цена, но все пак трябва да сме сигурни, че това, за което даваме парите си, наистина ще функционира.

Как помага в избора ни Bazar.bg

Bazar.bg ни предлага едни от най-възможности да пазаруваме онлайн в родното интернет пространство. Тук откриваме огромен избор от обяви, измежду които да избираме. Предлага се както нова, така и употребявана техника на отлични цени. Ще можем да пазаруваме бързо и лесно, а всичко, което ще открием на страниците на този раздел, неизменно е с най-високо качество. Тук ще намерим:

  • Най-голям избор от обяви и оферти;
  • Възможност за придобиване на нова и употребявана техника;
  • Най-ниски цени на пазара;
  • Лесно и бързо получаване на поръчаната стока.
С фризер Без фризер Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Хладилници в гр. София Обяви за Хладилници в гр. Варна Обяви за Хладилници в гр. Пловдив Обяви за Хладилници в гр. Стара Загора Обяви за Хладилници в гр. Карлово Обяви за Хладилници в гр. Бургас Обяви за Хладилници в гр. Плевен Обяви за Хладилници в гр. Русе Обяви за Хладилници в гр. Пазарджик Обяви за Хладилници в гр. Шумен Обяви за Хладилници в гр. Сливен Обяви за Хладилници в гр. Ямбол Обяви за Хладилници в гр. Силистра Обяви за Хладилници в гр. Видин Обяви за Хладилници в гр. Монтана Обяви за Хладилници в гр. Казанлък Обяви за Хладилници в гр. Добрич Обяви за Хладилници в гр. Габрово Обяви за Хладилници в гр. Хасково Обяви за Хладилници в гр. Благоевград Обяви за Хладилници в гр. Ловеч Обяви за Хладилници в гр. Смолян Обяви за Хладилници в гр. Асеновград Обяви за Хладилници в гр. Враца Обяви за Хладилници в гр. Лом Обяви за Хладилници в гр. Кърджали Обяви за Хладилници в гр. Поморие Обяви за Хладилници в гр. Перник Обяви за Хладилници в гр. Търговище Обяви за Хладилници в гр. Велико Търново Обяви за Хладилници в гр. Горна Оряховица Обяви за Хладилници в гр. Димитровград Обяви за Хладилници в гр. Разград Обяви за Хладилници в гр. Аксаково Обяви за Хладилници в гр. Ботевград Обяви за Хладилници в гр. Кюстендил
Подобни предложения: Купувам нова спалня велико търново , Купувам легло в пловдив , Купувам спалня сливен