Зареждане...

Парочистачки, водоструйки и пароструйки

Оценка 4.6 от 90 гласа.
Намерихме 396 обяви
200 лв
гр. Пловдив
3 200 лв
гр. София
55 лв
120 лв
гр. Козлодуй, Враца
149,99 лв
гр. Асеновград, Пловдив
19,99 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
55 лв
гр. Луковит, Ловеч
1 200 лв
гр. Ботевград, София област
350 лв
гр. София, Зона Б-5-3
60 лв
2 690 лв
гр. Стара Загора, Индустриален
160 лв
180 лв
гр. София, Дружба 2
580 лв
гр. Стара Загора

Водоструйки и парочистачки – хигиена на по-високо ниво

Търсите най-добрите възможности за почистване, но имате ограничен бюджет? Ние предлагаме решение за този, както и за много други казуси. Защото с качествените стоки втора употреба ще откриете не само отлични предложения, но и ще спестите средства за реализирането на следващите си идеи. Ето какво е добре да знаете, преди да пристъпите към сделка:

За какво служи водоструйката

Нейната мисия е да улесни работата ви и да ви спести усилия в доста задачи. С някои от тях се сблъсквате всеки ден, а други са по-специални и се извършват през по-голям интервал от време:

  • миене на автомобили;
  • почистване на големи повърхности;
  • хигиенизиране на различни машини.

Устройството се пълни с вода, която бива „изстрелвана“ от специална помпа под високо налягане и така се измиват дори силно замърсени области. При някои модели е възможно течността да се смеси и с почистващ препарат за максимален ефект.

Как да я изберем

Разбира се, че на първо място е бюджетът. Обмислете колко може да инвестирате в това почистващо съоръжение, след което се ориентирайте в техническите параметри:

  • мощността на двигателя;
  • максималното налягане;
  • възможния дебит;
  • опции за температура на водата;
  • дължината на маркуча;
  • дали системата е оборудвана с филтър;
  • дали може да се зарежда само директно от крана или би могла също да всмуква течност и от съд.

Какви са предимствата на парочистачката

Тя също почиства с помощта на влага, но тук „магията“ идва от високата температура. Горещата пара е в състояние да премахне засъхнали и застояли замърсявания, включително от масла и мазнини. При това без да използва каквито и да било химически препарати. Това я прави изключително екологична и щадяща околната среда.
Можете да разчитате на нея за поддържането на здравословна среда на живот и работа в дома и в офиса. Тя може да се погрижи за подовете, повърхностите в кухнята и банята.

Какви обяви ще открием в Bazar.bg

Многобройни чудесни предложения на изгодни цени регистрираме всеки ден. Грижим се нашите обяви да са максимално детайлни и полезни. Разглеждайте, да избирайте и задавайте допълнителни въпроси! Но не се бавете много! Най-примамливите оферти биват забелязвани бързо.

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. София Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Стара Загора Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Варна Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Пловдив Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Плевен Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Видин Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Бургас Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Монтана Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Кюстендил Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Перник Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Разград Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Шумен Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Луковит Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Велико Търново Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Ловеч Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Асеновград Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Русе Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Лясковец Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Хасково Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Враца Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Първомай Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Добрич Обяви за Парочистачки и Водоструйки в с. Цалапица Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Лом Обяви за Парочистачки и Водоструйки в гр. Пазарджик
Подобни предложения: Офис бюро втора ръка варна , Офис бюро пазарджик , Офис стол втора ръка перник