Зареждане...

Радиатори

Оценка 5.8 от 5 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 543 обяви
TOP обява
40 лв
гр. София, Дружба 2
TOP обява
110 лв
80 лв
гр. Бургас
25 лв
240 лв
50 лв
гр. София, Дървеница
3 лв
гр. София, Люлин 10
15 лв
20 лв
гр. Русе, Дружба 1
50 лв
гр. Хасково
250 лв
гр. Димитровград, Хасково
50 лв
гр. Плевен, Идеален център
25 лв
гр. Стара Загора, Център
TOP обява
110 лв
30 лв
60 лв
гр. Пловдив
50 лв
гр. Пловдив
TOP обява
11 лв
гр. София, Дружба 2

Различните видове радиатори за парно, панелни, алуминиеви, маслени, конвекторни, чугунени, вакуумни, водни и електрически като цяло се използват за отопление, но всеки от тях е със свои собствени специфики. Кои са те и за какво да внимаваме при избора? Защо да се доверим на изгодните онлайн обяви в Bazar.bg?

Какви видове радиатори ще открием в обявите

Въпреки, че всекидневно се качват нови предложения в категорията на сайта, основно тук могат да бъдат открити следните модели: 

  • за парно - при изградена система може да се прикачи;
  • панелни - съставени от панели и предназначени за прикачане към тръбна система;
  • алуминиеви - отново за тръбна инсталация, но са изработени от глидери;
  • маслени - пълни са с масло, което се нагрява и дълго след това отдава топлина;
  • конвекторни - на естествен принцип топлия въздух циркулира нагоре, привличайки отдолу студен;
  • чугунени - изработени са от съответния материал и се прикачват към тръбна инсталация;
  • вакуумни - 
  • водни - през тях циркулира гореща вода, която отдава част от топлината си;
  • електрически - притежават ел. елемент, който се нагрява и отдава топлина.

Всеки от тях според, условията на помещението може да се използва по различен начин, а в онлайн обявите на Bazar.bg са достъпни всички видове.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото онлайн платформата е най-голямата в България и тук са достъпни най-много предложения на евтини цени. Сред тя са нови или втора ръка радиатори за парно, панелни, алуминиеви, маслени, конвекторни, чугунени, вакуумни, водни и електрически. Възползвайте се!

За парно Електрически Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Радиатори в гр. София Обяви за Радиатори в гр. Варна Обяви за Радиатори в гр. Пловдив Обяви за Радиатори в гр. Русе Обяви за Радиатори в гр. Бургас Обяви за Радиатори в гр. Шумен Обяви за Радиатори в гр. Сливен Обяви за Радиатори в гр. Плевен Обяви за Радиатори в гр. Хасково Обяви за Радиатори в гр. Габрово Обяви за Радиатори в гр. Стара Загора Обяви за Радиатори в гр. Велико Търново Обяви за Радиатори в гр. Смолян Обяви за Радиатори в гр. Благоевград Обяви за Радиатори в гр. Враца Обяви за Радиатори в гр. Димитровград Обяви за Радиатори в гр. Пазарджик Обяви за Радиатори в гр. Горна Оряховица Обяви за Радиатори в гр. Кърджали Обяви за Радиатори в гр. Търговище Обяви за Радиатори в гр. Ямбол Обяви за Радиатори в гр. Силистра Обяви за Радиатори в гр. Лом Обяви за Радиатори в гр. Монтана Обяви за Радиатори в гр. Видин Обяви за Радиатори в гр. Дупница Обяви за Радиатори в гр. Свищов Обяви за Радиатори в гр. Ловеч Обяви за Радиатори в гр. Севлиево Обяви за Радиатори в гр. Мездра Обяви за Радиатори в гр. Казанлък Обяви за Радиатори в гр. Разград Обяви за Радиатори в гр. Добрич Обяви за Радиатори в гр. Харманли
Подобни предложения: Евтини спални с матрак в плевен , Евтини кухненски модули в хасково , Басейн в видин цени евтини