Зареждане...

Тостери и гофретници

Оценка 4.6 от 69 гласа.
Намерихме 476 обяви
200 лв
гр. Смолян
15 лв
гр. Пловдив, Център
15 лв
гр. Попово, Търговище
25 лв
гр. Силистра, Център
50 лв
гр. Варна, Червен площад
270 лв
гр. Дупница, Кюстендил
42 лв
9,99 лв
гр. Варна, Виница
20 лв
гр. Пловдив
15 лв
гр. Бургас
40 лв
гр. Русе, Дружба 3
15 лв
гр. Несебър, Бургас
64,99 лв
гр. Асеновград, Пловдив
20 лв
22 лв
39 лв
гр. Стара Загора, Център
25 лв
гр. Пловдив
30 лв
гр. Пловдив, Кършияка
40 лв
2 лв
с. Мрамор, София-град

Тостерите и блендерите са сред най-използваните кухненски уреди, а по онлайн обяви в Bazar.bg можете да се снабдите с желания модел лесно и бързо на изгодна цена.

За какво се използват блендерите

За всичко, което изисква:

  • рязане;
  • кълцане;
  • мелене;
  • пасиране.

Крем супи, смес за палачинки и тесто за сладкиши, кремове, сосове, ядкови брашна, дори домашно смляна кайма с блендера приготвяте бързо и чисто. А плодовите и зеленчукови смутита правят полезната растителна храна любима за всеки.

Как да си изберете тостер

Най-напред определете за какво ви е нужен тостерът – за сандвичи и хамбургери, или пък изключително за препечени филийки. Това ще ви позволи да изберете правилния модел. След това е важно за колко човека приготвяте всяка сутрин закуска. За един или двама, за голямо семейство с деца – от това зависи с какъв капацитет да е – 2 филийки, 4, 6.

Ако сте привърженик на процесите в кухнята, които не изискват намесата ви, вземете автоматичен тостер. Но все още се намират и модели, при които филийките се обръщат ръчно. Разбира се, важни са цената и дизайнът.

Какви обяви ще откриете в Bazar.bg

Чрез онлайн обявите в Bazar.bg ще откриете всичко – от прибори за хранене  до компютърна периферия и от климатици до почивки. Продавачите са частни лица и производители, а цените – повече от добри. Проверете сами!

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Тостери в гр. София Обяви за Тостери в гр. Варна Обяви за Тостери в гр. Пловдив Обяви за Тостери в гр. Угърчин Обяви за Тостери в гр. Плевен Обяви за Тостери в гр. Асеновград Обяви за Тостери в гр. Стара Загора Обяви за Тостери в гр. Първомай Обяви за Тостери в гр. Русе Обяви за Тостери в гр. Бургас Обяви за Тостери в гр. Харманли Обяви за Тостери в гр. Силистра Обяви за Тостери в гр. Левски Обяви за Тостери в гр. Велико Търново Обяви за Тостери в гр. Благоевград Обяви за Тостери в гр. Попово Обяви за Тостери в гр. Ловеч Обяви за Тостери в гр. Хасково Обяви за Тостери в гр. Враца Обяви за Тостери в гр. Търговище Обяви за Тостери в гр. Луковит Обяви за Тостери в с. Каснаково Обяви за Тостери в гр. Габрово Обяви за Тостери в гр. Разград Обяви за Тостери в гр. Лом Обяви за Тостери в гр. Шумен Обяви за Тостери в гр. Мизия Обяви за Тостери в гр. Видин Обяви за Тостери в гр. Сливен
Подобни предложения: Кухненски шкафове от чам град бургас , Кухненски маси и столове карлово , Кухненски модели град хасково