Зареждане...

Микровълнови

Оценка 4.6 от 101 гласа.
Намерихме 821 обяви
90 лв
150 лв
гр. Варна, Окръжна болница
Не е указана
20 лв
гр. Варна, Автогара
120 лв
гр. София, Овча купел 2
45 лв
гр. Димитровград, Хасково
60 лв
гр. Русе, Възраждане
50 лв
60 лв
гр. Русе, Възраждане
139 лв
гр. Стара Загора, Индустриален
79,99 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
40 лв
20 лв
гр. Бургас
50 лв
гр. Стара Загора, Опълченски

Микровълновата печка прилича на фурна и присъства в 99% от домовете, именно поради нейното неоспоримо предимство, за което ще стане дума в следващите редове. Ще разберем какви видове за вграждане са достъпни и защо само керамични чинии могат да се използват? Защо обявите онлайн в Bazar.bg са най-изгодни! Ще поговорим за новите и втора ръка решения и как цените им са най-достъпни?

Защо микровълновите печки са най-предпочитани

Защото поради технологията си на генериране на множество бързодвижещи се микровълни, те успяват чрез раздвижването на молекулите в храната да предизвикат триене и съответно отделяне на топлинна енергия. Така, за няколко секунди поставената във фурната вкусната храна става топла и приятна за консумация. Важно е обаче да използваме този електроуред единствено с керамични чинии, защото движещите се микровълни се удрят в метала и излизат неприятни искри, които могат да повредят уреда.

Какви видове са достъпни в обявите на Bazar.bg

В онлайн платформата ни ще откриете нови и втора ръка микровълнови печки и фурни за вграждане. Те се използват само с керамични чинии, а също можете да откриете и решения с различни защити за максимална безопасност.

Избирайки пазаруването от Bazar.bg ще получите:

  • многообразие в обявите;
  • винаги само най-добрите оферти в България;
  • рейтинг система за разпознаване на коректните и некоректни търговци;
  • възможност за свързване директно с продавача
  • нови и втора ръка онлайн решения за вграждане и пестене на максимално пространство.

Възползвайте се!

За вграждане Свободностоящи Чинии за микровълнови Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Микровълнови в гр. София Обяви за Микровълнови в гр. Стара Загора Обяви за Микровълнови в гр. Пловдив Обяви за Микровълнови в гр. Варна Обяви за Микровълнови в гр. Хасково Обяви за Микровълнови в гр. Русе Обяви за Микровълнови в гр. Бургас Обяви за Микровълнови в гр. Карлово Обяви за Микровълнови в гр. Асеновград Обяви за Микровълнови в гр. Шумен Обяви за Микровълнови в гр. Сливен Обяви за Микровълнови в гр. Плевен Обяви за Микровълнови в гр. Перник Обяви за Микровълнови в гр. Благоевград Обяви за Микровълнови в гр. Смолян Обяви за Микровълнови в гр. Силистра Обяви за Микровълнови в гр. Ямбол Обяви за Микровълнови в гр. Първомай Обяви за Микровълнови в гр. Разград Обяви за Микровълнови в гр. Луковит Обяви за Микровълнови в гр. Угърчин Обяви за Микровълнови в с. Калипетрово Обяви за Микровълнови в гр. Казанлък Обяви за Микровълнови в гр. Добрич Обяви за Микровълнови в гр. Враца Обяви за Микровълнови в гр. Самоков Обяви за Микровълнови в гр. Кърджали Обяви за Микровълнови в гр. Търговище
Подобни предложения: Втора употреба врати пловдив , Гардероби втора ръка във варна , Втора употреба спални стара загора