Зареждане...

Прахосмукачки

Оценка 4.5 от 153 гласа.
Намерихме 1 831 обяви
35,90 лв
TOP обява
220 лв
160 лв
гр. Карлово, Пловдив
49 лв
95 лв
1 350 лв
гр. Баня, Пловдив
84 лв
гр. Пловдив, Филипово
200 лв
с. Катуница, Пловдив

На фона на нарастващото разнообразие от нови модели на пазара, за повечето от нас става все по-трудно да решим каква прахосмукачка да изберем. С воден филтър или традиционна, нова или втора ръка, всички предложения си имат своите положителни и отрицателни страни.

Какво представляват почистващите роботи

На пазара се се предлагат голямо разнообразие от различни видове роботи, които са предназначени за почистване на дома. Всички те имат различен принцип на работа, но общото между тях е, че спестяват много време и усилия.

Повечето повечето интелигентни устройства от този тип изглеждат стандартно и представляват диск, който сам се движи по пода, почиствайки местата, през които премине.

Какво ни препоръчват от Bazar.bg

Пазаруването онлайн определено си има своите многобройни предимства. Всеизвестен факт е, че закупеното по интернет обикновено позволява да се намерят най-добрите цени.

Ако търсите най-доброто място, от което да поръчате онлайн, трябва непременно да разгледате предложенията на Bazar.bg. Тук непременно ще намерите най-голямото разнообразие от обяви в родното интернет пространство. Тук предлагаме:

  • нови модели и втора ръка;
  • класически прахосмукачки и иновативни модели;
  • почистващи роботи;
  • с воден филтър или без.
Робот С торба Без торба Механични подочистачки Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Прахосмукачки в гр. София Обяви за Прахосмукачки в гр. Пловдив Обяви за Прахосмукачки в гр. Варна Обяви за Прахосмукачки в гр. Стара Загора Обяви за Прахосмукачки в гр. Плевен Обяви за Прахосмукачки в гр. Русе Обяви за Прахосмукачки в гр. Бургас Обяви за Прахосмукачки в гр. Разград Обяви за Прахосмукачки в гр. Шумен Обяви за Прахосмукачки в гр. Асеновград Обяви за Прахосмукачки в гр. Видин Обяви за Прахосмукачки в гр. Хасково Обяви за Прахосмукачки в гр. Лом Обяви за Прахосмукачки в гр. Карлово Обяви за Прахосмукачки в гр. Добрич Обяви за Прахосмукачки в гр. Монтана Обяви за Прахосмукачки в гр. Смолян Обяви за Прахосмукачки в гр. Пазарджик Обяви за Прахосмукачки в гр. Ямбол Обяви за Прахосмукачки в гр. Силистра Обяви за Прахосмукачки в гр. Първомай Обяви за Прахосмукачки в гр. Велико Търново Обяви за Прахосмукачки в гр. Сливен Обяви за Прахосмукачки в гр. Луковит Обяви за Прахосмукачки в гр. Попово Обяви за Прахосмукачки в гр. Благоевград Обяви за Прахосмукачки в гр. Угърчин Обяви за Прахосмукачки в гр. Габрово Обяви за Прахосмукачки в гр. Димитровград Обяви за Прахосмукачки в гр. Перник Обяви за Прахосмукачки в гр. Търговище Обяви за Прахосмукачки в гр. Ловеч Обяви за Прахосмукачки в гр. Айтос Обяви за Прахосмукачки в гр. Харманли Обяви за Прахосмукачки в гр. Тутракан Обяви за Прахосмукачки в гр. Севлиево
Подобни предложения: Нова Загора секции , Пловдив кухни втора ръка , Единични легла бургас втора ръка