Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 13 апр, 13:12 ч.
Абсорбатор KLARSTEIN Down Under 90 10032976
199,99 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Абсорбатор KLARSTEIN Down Under 90 10032976
Спецификация:

Най-добрият въздух в кухнята: Klarstein Down Under абсорбаторът изчезва дискретно в тавана или кухненския шкаф, като надеждно и мощно елиминира пара по време на готвене и превръща всяка кухня в кухненски рай!

Down Under абсорбаторът работи бързо с пара и изпарения над котлона. С три нива на мощност работата му може лесно да бъде адаптирана към процеса на готвене. При най-високото ниво той изнася от до 550 m³ / ч всмукан въздух от кухнята и овладява изхода от приготвянето на няколко ястия. Klarstein Down Under абсорбаторът е особено атрактивен не само, защото е продуктивен, но и защото е елегантен, прост и незабележим по отношение на дизайна изработен от полирана неръждаема стомана. Две превключваеми LED лампи правят възможна безпрепятствената гледка над тиганите и тенджерите по всяко време.

За да предпази интериора на абсорбатора и тръбата от замърсяване, Down Under абсорбатора има два сменяеми алуминиеви филтъра. Те могат лесно да бъдат почистени в миялна машина или с разтворител за мазнини. С помощта на два филтъра с активен въглен, абсорбатора може да бъде конвертиран в рециркулационен режим по избор.

Незабележим и мощен: Down Under абсорбатора от Klarstein е почти невидим въпреки мощната си продуктивност и гарантира най-добрият въздух в кухнята.

Енергийно ефективен клас B
Възможно конвертиране в рециркулационен режим
Захранване: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz
Размери: прибл. 90 x 27 x 29.5 cm (ШxВxД)
Дължина на захранващия кабел: прибл. 120 cm
Тегло: около 7.5 кг
ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА
Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.

PREMIUM
8425 рейтинг
В Bazar.BG от 23 март 2012г.
Доставя с отстъпка

Телефон(и): 0888759939
http://www.tehnomall.com
гр. Асеновград
Пловдив
Карта
Преглеждания: 314
Отмени
гр. Асеновград, Пловдив
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar